Gönül Dağı 92.bölüm fragmanı: Gönül ferman dinlemiyor! Hissettiklerine engel olamadı

Gönül Dağı 92.bölüm fragmanında Taner, uzay aracı yapma fikrini yakınlarıyla coşkulu bir şekilde paylaşırken, Kenan ise gönül verdiği Elif’le dünya evine girdiği müjdesini Veysel’e verir.

GİRİŞ 04.04.2023 09:05 GÜNCELLEME 04.04.2023 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 92.bölüm fragmanında Selma’nın halinden anlayan Divane, ‘Yorgunluk var gözlerinde, gönül yorgunluğu. Engel olamadığın duygular var. Ama bu yol zahmetli, kahrını çekemeyeceksen girme bu yola.’ sözleriyle hayatına ışık tutar.

Camdaki Kız dizisi hakkında Kanal D’den olay karar! Tutkunlarının hoşuna gitmeyecekCamdaki Kız dizisi hakkında Kanal D’den olay karar! Tutkunlarının hoşuna gitmeyecek

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında ‘Aşk neye benzer?’ sorusunu yanıtlayan Ciritçi Abdullah, ‘Çıkrığı olmayan bir kuyuya benzer. Kimi yarım kalır ebediyyen kimi de yarım kalmaya talip olur bilmeden’ diyerek yüreklere bir kez daha dokunur.

Elif’e, ‘Sen hazırlıklarına başla, bayramda düğünümüz var’ diyen Veysel’in tüm kasabalıya söyleyeceğinin müjdesini vermesi heyecanı ikiye katlar. Gönül Dağı’nda Veysel’e, Elif’le evlendiği haberini paylaşan Veysel, düğün işini bir an önce çözüme kavuşturabilmek için kolları sıvar. Öte yandan Taner’in roket yapma girişiminde bulunacağını öğrenen Selma Öğretmen ise desteğini ve ilgisini asla esirgemez.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in ve senaristliğini de Teoman Gök’ün üstlendiği Gönül Dağı 92.bölümüyle 8 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de dizi severleri ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Hülya 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve ailece izlenebilen kaliteli bir dizi.Emeginize sağlık Tüm oyuncuları tabi ki başta Abdullah dede çooook seviyoruz .Hiç bitmesin .
    Cevapla
  • sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi biz ailece oturup izliyoruz herkese tşk ederiz..
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağı filmi mükemmel bir yapım olmuş. bütün detaylarıyla her harfince tam bir anadoluda yaşamı konu edinmiş. insanların bir birine olan güveni va saygıyı yokluk içinde yaşamı ve sevinci her şeyiyle mükemmel.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun tam bi aile dizisi kötü örnek yok hep ders çıkartılacak konular...
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Elifle evlenen Veysel değil Kenan yanlı yazmissiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!