Camdaki Kız’da adım adım sona geliniyor! Finale kalan süreyi öğrenince şok olacaksınız

Kanal D ekranlarının uzun ömürlü yapımlarından bir tanesi olan Camdaki Kız için final zilleri çalmaya başladı. Konusuyla sosyal medya gündemini kasıp kavuran Camdaki Kız dizisinin yayın macerası sezon sonunda bitiyor.

Camdaki Kız’da adım adım sona geliniyor! Finale kalan süreyi öğrenince şok olacaksınız
Camdaki Kız’da adım adım sona geliniyor! Finale kalan süreyi öğrenince şok olacaksınız
GİRİŞ 11.04.2023 23:33 GÜNCELLEME 11.04.2023 23:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nadim Güç’ün yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve 8 Nisan 2021’den bu yana tüm hızıyla yayın serüvenini sürdüren Camdaki Kız dizisi için flaş bir karar alındı. Yeşil Aslan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve Perşembe günlerinin en çok izlenen projelerinden biri olan Camdaki Kız dizisi final yapan diziler kervanına katılacak.

Gönül Dağı 92.bölüm fragmanı: Duygular filiz vermeye başlıyor! Yürekleri ısıtan sahne…Gönül Dağı 92.bölüm fragmanı: Duygular filiz vermeye başlıyor! Yürekleri ısıtan sahne…

OGM Pictures’in kuruculuğunu üstlenen Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu Camdaki Kız dizisinin hangi tarihte yayın hayatının biteceği izleyenler tarafından yakın mercek altına alındı. Burcu Biricik’in ‘Nalan İpekoğlu Koroğlu’, Cihangir Ceyhan’ın ‘Hayri Ersoy’ ve Feyyaz Şerifoğlu’nun ise ‘Sedat Koroğlu’ karakterini oynadığı Camdaki Kız’ın final tarihi netlik kazandı.

Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla 71 bölümdür izleyenlerin tüm dikkatini üzerinde toplayan Camdaki Kız dizisinin sezon sonunda yani Haziran ayında ekranlara veda etmesi bekleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür cadılık hikayelerinden bıkmıştık..!
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberli bir karar olmuş dizi trt de izlenir
    Cevapla
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    kan şiddet gözyaşı demek istedin
    Cevapla
  • YASİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet neden elalemin aşk hikayesini izlerki aklım almıyor almıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!