Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı

Şarkıcı Gülben Ergen yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ergen, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı
Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 06.04.2023 19:24 GÜNCELLEME 06.04.2023 19:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gülben Ergen henüz açıklanmayan bir sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Ergen’i eski eşi Mustafa Erdoğan ve oğulları Atlas, Ares ve Güney’in yalnız bırakmadığı görüldü.

Gülben Ergen, “İyileşme yolunda hızla ilerleyen bir annenin hastane odasından bildiriyorum. Haftalardır acıyı en derinden hissedip, yaşayıp, görüp, içselleştiren, onu kabullenen ve onunla mücadele eden ruhun elbette sonunda bedenimi devirmeyi başardı… Verdiğimiz haklı aradan sonra konser verebilecek, sahneye çıkabilecek yaşama gücümü ve motivasyonumu da belirleyebildim. 25 Nisan’da işimin başında olacağım. İyiyim geçmiş olsun mesajlarıyla yormayın yüreğinizi bizim en önemli şahsi meselemiz depremdir” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda geçmişlerine kavuştursun.
    Cevapla
  • son ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    eve giren ambalajlı her gıdayı sirkeli sudan geçiriniz,ellerinizi sabunlamadan bir şey yemeyiniz bir kaç ay...sarımsak bekletilmiş suyla her akşam yatmadan genizde tutarak gargara lütfen ,bir ay.(rahatsız olan biraz sarımsaklı yoğurt yesin de gelsin,kokuyu duymaz..duyarsa da duysun,size bir şey olmasın! : ) )
    Cevapla
  • emrah aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    bize ne memleketimde 100 bin kiş ölmüş. beni hiçmi hiç ılgilendirmiyor
    Cevapla
  • sami aydemir 1 yıl önce Şikayet Et
    ismini ilk defa duydum ama geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Kütahya lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı