TRT1'in o dizisinin ekran ömrü çok kısa olacak! Birkaç aylık serüvenin arkasından...

Bilhassa son yıllarda piyasaya sürdüğü dizi projeleriyle başarı çıtasını bir hayli yükseğe taşıyan ve izleyenleri memnun edecek çalışmalara imza atan TRT1, Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisini bitirme kararı aldı.

TRT1'in o dizisinin ekran ömrü çok kısa olacak! Birkaç aylık serüvenin arkasından...
TRT1'in o dizisinin ekran ömrü çok kısa olacak! Birkaç aylık serüvenin arkasından...
GİRİŞ 24.04.2023 11:15 GÜNCELLEME 24.04.2023 11:15
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Komedi, aksiyon, dram ve gerilim gibi birbirinden farklı türde dizi projelerine imza atan TRT1, yaptığı çalışmalarla izleyenlerin son yıllarda memnuniyetini katlayarak artırdı. Alparslan Büyük Selçuklu, Gönül Dağı, Teşkilat, Alsancak, Yürek Çıkmazı, Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı gibi dizileriyle son dönemlerde öne çıkmayı ve reyting listelerini altüst etmeyi başaran TRT1 aldığı yeni kararla gündeme geldi.

ATV’den heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle unutulmaz anlar yaşatacakATV’den heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle unutulmaz anlar yaşatacak

Bilindiği üzere Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı projesinin devamı niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve birkaç aydır yayın faaliyetini sürdüren Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi reytinglerde yeterli ölçüde verim alamadı.

Oktay Kaynarca’nın dizisine Dokuz Oğuz’dan taze kan! Ben Bu Cihana Sığmazam’da…Oktay Kaynarca’nın dizisine Dokuz Oğuz’dan taze kan! Ben Bu Cihana Sığmazam’da…

Tüm uğraşlar sonuçsuz kaldı ve hal böyle olunca TRT1, bin bir umutlarla ekrana taşıdığı dizi hakkında final kararı almak durumunda kaldı. Son düzlüğe giren ve artık final için geri sayım başlatılan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, 26 Mayıs tarihinde ekranlara veda ediyor.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı’nın yönetmenliğini Berat Özdoğan, yapımcılığını Yusuf Esenkal ve senaristliğini Uğur Uzunok, Hamza Akyıldız, Abdülhamit Işık, Esma Koç üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 82
  • Antepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi çok güzel. Reyting almayan Yürek Çıkmazı bile devam ediyor. Ayrıca Mayıs sonu dönem sonu demek
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir TV programında Tayyip Bey bu diziyi izlediğini söylemiş, hanım söylemişti, ben de izliyorum. Bir araştırın bence.
    Cevapla
  • Ruzgar gulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan daha yakışıyordu değil mi, ah eski gunler, PALAVRASI. Sorun TRT, birilerinin Turkleri karalayıp ustine cebini doldurduğu yer olmaktan cıktı. Onun özlemi var.
    Cevapla
  • Acemi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaprak dökümü vs vs ne verdi
    Cevapla
  • Kozanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeği geçenlere teşekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Sinan Ateş dosyasını ilk buluşmada Bahçeli’ye neden açtı?
Son Dakika: Mahzen-44 ve 45 operasyonlarında suç örgütleri çökertildi!