ATV’den seyirciyi heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle fırtınalar estirecek

Birbirinden çeşitli yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren ve sosyal medya gündeminde kendine geniş ölçüde yer bulan ATV, yepyeni bir diziye daha imza attı. Yaz ayında da sürpriz projeleriyle ilgi odağına oturmaya hazırlanan ATV, Üvey Anne’yi dizi severlerin beğenisine sunacak.

ATV’den seyirciyi heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle fırtınalar estirecek
ATV’den seyirciyi heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle fırtınalar estirecek
GİRİŞ 16.04.2023 14:03 GÜNCELLEME 16.04.2023 14:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

"Dizi ATV'de izlenir" sloganından yola çıkarak yayın faaliyetini tüm hızıyla devam ettiren ATV, yepyeni bir diziyle daha izleyici kitlesini ağırlayacak. Yaz sezonu için şimdiden sıkı bir hazırlık süreci içerisine giren ATV, Üvey Anne isimli dizi prokesiyle iddialı bir çıkış yakalamayı hedefliyor.

TRT1, o dizisine final yaptıracak! Seyirciler önümüzdeki sezon ekranda göremeyeceklerTRT1, o dizisine final yaptıracak! Seyirciler önümüzdeki sezon ekranda göremeyecekler

Senaristliğini Hülya Vural ile Yasemin Kırbaş ikilisinin üstleneceği Üvey Anne dizisiyle alakalı merak duyulan ayrıntılar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Mayıs ayı itibariyle çekimlere başlanması planlanan Üvey anne dizisi gerek konusuyla gerekse kadrosuyla ekran başındakileri etkisi altına alacak.

Oyuncu kadrosunda yer alacak isimler henüz kesinlik kazanmazken, ONN Medya’nın yapımcısı olduğu ve Hakan Eren’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Üvey Anne dizisi Haziran ayında yayın hayatına başlangıç yapacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Asilkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet üvey anne diye bir vicdansız karakter çıkarıyorlar nice emek veren vicdanlı kadınları çocuğu olmadığı halde tertemiz birey yetiştiren kadınları kötülüyorlar öz anneleri zevkleri uğruna terk edip gittikleri çocuklar büyüdüğünde öz anne diye ona koşuyorlar ve yıllarca emek veren kadını yok sayıyorlar şimdiye kadar hangi övey annenin yetiştirdiği çocuk bozuk çıkmış
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde ahlaksiz nerde aile yapisini bozan bir filim yada dizi varsa kanallar birbiri ile yarışıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...