Oktay Kaynarca’nın dizisine Dokuz Oğuz’dan taze kan! Ben Bu Cihana Sığmazam’da…

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde kameralar karşısına geçen ve oynadığı Astsubay Üstçavuş Umay Çolpan karakteriyle isminden bahsettiren Sahra Şaş, Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna adını yazdırdı.

Oktay Kaynarca’nın dizisine Dokuz Oğuz’dan taze kan! Ben Bu Cihana Sığmazam’da…
Oktay Kaynarca’nın dizisine Dokuz Oğuz’dan taze kan! Ben Bu Cihana Sığmazam’da…
GİRİŞ 13.04.2023 09:20 GÜNCELLEME 13.04.2023 09:20

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Adını Kalbime Yazdım, Tatar Ramazan, Bizim Hikaye, Kadın, Menajerimi Ara ve Dokuz Oğuz gibi birbirinden iddialı yapımlarda boy gösteren Sahra Şaş’tan müjdeli haber geldi. Mesleki kariyerine ilk adımı 2013 yılında Tatar Ramazan dizisiyle atan ve burada sergilediği oyunculuk performansıyla geniş kitleler tarafından keşfedilen Sahra Şaş’ın yeni adresi belli oldu.

ATV’den heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle unutulmaz anlar yaşatacakATV’den heyecanlandıran bir dizi geliyor! Üvey Anne'yle unutulmaz anlar yaşatacak

Çağatay Tosun ve Zeynep Günay Tan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Muhteşem Yüzyıl’da üstlendiği ‘Dilber Hatun’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine Sahra Şaş, Ben Bu Cihana Sığmazam projesiyle el sıkıştı.

TRT1, o dizisine final yaptıracak! Seyirciler önümüzdeki sezon ekranda göremeyeceklerTRT1, o dizisine final yaptıracak! Seyirciler önümüzdeki sezon ekranda göremeyecekler

Hande Altaylı’nın senaryosunu kaleme aldığı Kadın dizisinde rol aldığı ‘Berşan’ karakteri sayesinde büyük bir çıkış yakalayan Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Azra’ karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Sahra Şaş, Ben Bu Cihana Sığmazam’da Burak Çelik’in üstlendiği ‘Ateş’ karakterinin senaryo icabı ameliyatını gerçekleştirecek ve sonrasında ikili arasında yakınlık oluşmaya başlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı