Ankara'da 7 katlı apartmanın 3'üncü katında patlama; 1 yaralı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, 7 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Ankara'da 7 katlı apartmanın 3'üncü katında patlama; 1 yaralı
Ankara'da 7 katlı apartmanın 3'üncü katında patlama; 1 yaralı
GİRİŞ 12.04.2023 08:45 GÜNCELLEME 12.04.2023 08:45

Olay, saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Kentkoop Mahallesi 1860'ıncı Sokak'taki Barış Sinan Sitesi'ndeki apartmanın 3'üncü katında meydana geldi.

Henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlamanın yaşandığı daire ile bitişiğindeki dairenin duvarları yıkılırken, apartmanın önünde park halindeki bazı araçlar da zarar gördü.

İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırılırken, ekiplerin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi