Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başıboş köpek rezaleti: Genç kız kafa travması geçirdi!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci olan Eda isimli genç bir kız, kampüste başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kafa travması geçiren Eda, "Güvenlik sadece ambulans beni almaya geldiğinde bilgilerimi öğrenmek için geldi." dedi.

GİRİŞ 15.04.2023 16:23 GÜNCELLEME 15.04.2023 17:03
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Sokak köpeklerinin saldırıları ve vatandaşları korkutması her gün sosyal medyada ve haberlerde yer alırken, korkutan bir olay daha meydana geldi.

"BİR ANDA SALDIRMAYA BAŞLADILAR"

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci olan bir genç, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Korku dolu anları anlatan genç kız, "Bugün tüm Davutpaşa öğrencilerinin korkulu rüyası olan köpek saldırısı başıma geldi. Bugün saat 7 civarı arkadaşımla fen edebiyat fakültesinin önünde gayet normal bir şekilde yürürken etrafımızı 5 - 6 tane köpek sardı. Bir anda bize saldırmaya başladılar." ifadelerini kullandı.

"KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN KAFAMI VURDUM"

Güvenlik görevlilerinin yerinde olmadığını belirten Eda isimli genç kız, şöyle devam etti: "Fen edebiyat fakültesi önündeki güvenlik de yerinde değildi ve çevremizde kimse yoktu. Kaçmaya çalışırken kafamı vurdumve kanlar içinde arkadaşımla yardım istedik. Hala köpekler saldırıyordu. Okulumun barınak gibi olmasını istemiyorum. Kendi okulumda güvende olmak istiyorum. Saldırıdan itibaren hastanede müşahade altındaydım. Kafama dikiş attılar.

"GÜVENLİK ANCAK BİLGİLERİMİ ÖĞRENMEK İÇİN YANIMA GELDİ"

Güvenlik sadece ambulans beni almaya geldiğinde bilgilerimi öğrenmek için geldi. Ambulansı durdurdu, o zamana kadar ortalıkta bile yoktu. Kendimi en güvende hissetmem gereken kampüste, kanlar içinde yardım çığlıkları atmak istemiyorum."

KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Hastaneye giden ve kafa travması geçirdiği tespit edilen genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi. Genç öğrenci doktor raporunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

KAYNAK: HABERLER.COM
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • murat can 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef üzücü, ama olay böyle olmuyor. Bu başka bir görüntü kampüse ait değil, Köpekler kendi aralarında hırlaşırken bu arkadaşımız yolun karşısından geçerken panikliyor ve koşarken düşüyor. Düşme sırasında oluyor bu durum. Kameralardan da bakılmış. Öğrenci kardeşimizde köpek teması yok
    Cevapla
  • Aydınlı 11 ay önce Şikayet Et
    Kampüs köpeklerin barınak yeri olmamalı ve herkes (köpeklerden hoşlanan hoşlanmayan) kampus içinde istediği saatte istediği yerde gezebilmeli.
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Su kopek sorununu cozemediler ya bu kadar mi aciziz itiraz edeni de vereceksin kopeklere !!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekler insanlardan fiziken daha güçlüdür. Çoluğu çocuğu parçalayan bu hayvanları itlaf edin. Hayvansever olduğunu iddia edip ciyaklayanları da toplum sağlığını tehlikeye atmaktan tutuklayın. İnsan besin zincirinin bir halkası değil tepesidir.
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekleri savunanlar sokaktan alıp beslesinler.
    Cevapla
  • kayıpnesil 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvanseverler der ki, üniversite okumuş ama köpekleri peşinden koşturarak onları yoran bu hayvansevmez öğrenciden şikayetçiyiz..şimdi o köpekler koşarak acıkmıştır,gidip besleyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...