'Dehşet kampüsü'nde bir saldırı daha! Başıboş köpek saldırısında ağır yaralandı

Başıboş köpeklerin mesken tuttuğu Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yeni bir saldırı haberi geldi. Davutpaşa Kampüsü’nde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kız öğrenci başından ağır yaralandı.

'Dehşet kampüsü'nde bir saldırı daha! Başıboş köpek saldırısında ağır yaralandı
'Dehşet kampüsü'nde bir saldırı daha! Başıboş köpek saldırısında ağır yaralandı
GİRİŞ 14.07.2023 17:06 GÜNCELLEME 14.07.2023 17:22
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Başıboş köpeklerin istila ettiği Yıldız Teknik Üniversitesi’nden ikinci bir saldırı haberi geldi. 

Üniversitenin Davutpaşa Kampüsü’nde bir kız öğrencinin ağır yaralandığı bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraftaki öğrencinin kafasından yaralandığı görüldü.

Yaralı öğrencinin adı ise henüz öğrenilemedi. 

DAHA ÖNCE BAŞKA BİR ÖĞRENCİ KANLAR İÇERİSİNDE KALMIŞTI

15 Nisan'da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başka bir öğrenci, başıboş köpeklerin saldırısına uğramış ve kanlar içerisinde kalmıştı. Korku dolu anları anlatan genç kız, "Bugün tüm Davutpaşa öğrencilerinin korkulu rüyası olan köpek saldırısı başıma geldi. Bugün saat 7 civarı arkadaşımla fen edebiyat fakültesinin önünde gayet normal bir şekilde yürürken etrafımızı 5 - 6 tane köpek sardı. Bir anda bize saldırmaya başladılar." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan saldırı olaylarına rağmen rektörlüğün önlem almaması tepki çekiyor.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 81
  • Ömer 8 ay önce Şikayet Et
    Bir taksici dikkatsizlik yüzünden bir insana çarpıp onu ağır yaraladığından nasıl hakkında ceza davası açılıyorsa, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri ve diğer sorumlular hakkında dava açılmalı. Çünkü bir öğrenci ağır yaralandı. Bu kampüs adli olaylar yönünden Bakırköy Adliyesine bağlı. (Devamı bir sonraki yorumda)
    Cevapla
  • Yücel 9 ay önce Şikayet Et
    Yİne bir köpek terörü, yine Yıldız Teknik Üniversitesi. Koltuğunu çok seven rektör Tamer Yılmaz bu çok vahim olaya rağmen istifa etmez ama İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız onu görevden alır.
    Cevapla
  • Dağdaki çoban 9 ay önce Şikayet Et
    Tüm itleri toplasan masum bir cana karşılık gelmez. Her terör bitti bir de köpek terörüyle uğraşıyoruz. İtlaf edin gitsin. Park bahçe piknik alanı cadde sokak her yer it dolu. Sokağa çıkamaz hale geldi millet.
    Cevapla
  • devlet 9 ay önce Şikayet Et
    Davut paşaya her gittiğimde sürüce köpek görüyorum başı boş geziyorlar daha önce istanbul üniversitesi kız yurdunun önünde köpek diz kapağımdan ısırdı 1 bucuk ay yataktan kalkamadım toplasınlar ogün bugun bütün köleklerden korkuyorum artık
    Cevapla
  • Tc vatandasi 9 ay önce Şikayet Et
    Nerede hayvan severler nerede kopek dernekleri bu kopekleri oldurunce piyasaya cikiyorlar insanlari parcalayinca hic sesleri cikmiyor aslinda evde kopek beslemek yasak olmali isine gelmeyince besleyemeyince disari atiyorlar o hayvanlarda insanlara saldiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’