Al Sancak hayranlarını üzüntüye sokan haber! Yayınlanmamasının sebebi gün yüzüne çıktı

TRT1’in büyük ses getiren yapımlarından bir tanesi olan ve 19 Ocak'tan beri yayın faaliyetine devam eden Al Sancak'ın hayranlarını üzen haber geldi. TRT1 yayın akışı listesinde bulunmayan Al Sancak dizisinin yeni bölümünün bayram haftasından ötürü bu hafta ekrana gelmeyeceği öğrenildi.

Al Sancak hayranlarını üzüntüye sokan haber! Yayınlanmamasının sebebi gün yüzüne çıktı
Al Sancak hayranlarını üzüntüye sokan haber! Yayınlanmamasının sebebi gün yüzüne çıktı
GİRİŞ 20.04.2023 08:58 GÜNCELLEME 20.04.2023 08:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TRT1’de aksiyonun dur durak bilmediği sahneleriyle izleyenleri heyecanlandıran, her hafta sosyal medya gündeminde kendine yer bulan Al Sancak dizisiyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. TRT1’in haftalık olarak yayınladığı yayın akışı listesinden alınan bilgiler ışığında Gülsim Ali ile Uğur Güneş’i bir araya getiren Al Sancak projesinin kendi gününde ve saatinde yayınlanmayacağı öğrenildi.

Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…

Bunun yerine ise ‘Tay’ isimli sinema filmi yapımının izleyici kitlesiyle buluşacağı ve hemen arkasından ise ‘Nuh’un Gemisi Cudi’de 2’ adlı beyaz perde projesinin yayına gireceği görülüyor. Bayram haftasının araya girmesinden ötürü ekran başındakiler bu hafta Bozdağ Film imzalı Al Sancak dizisinin yeni bölümünü izleyemeyecekler.

Yasak Elma hakkında radikal karar! Başrol oyuncusu Eda Ece'den şaşkına çeviren açıklamaYasak Elma hakkında radikal karar! Başrol oyuncusu Eda Ece'den şaşkına çeviren açıklama

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın ve senaristliğini ise Mehmet Arı, Atilla Engin ve Selman Kılıçaslan’ın üstlendiği Al Sancak 12.bölümüyle 27 Nisan tarihinde saat 20:00’da dizi severlerin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Bera 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel dizi. Seyrettiğim tek dizi.
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir haftaya raziyiz´hatta asla asla asla bir sorun yok..Ama bir hafta fazla olmamali yoksa beh hemen yeni cikan ba$ka dizilere zipliyorum.
    Cevapla
  • ALPARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi gayet güzel ve başarılı bir dizi.ilk günden beri heyecanla izliyoruz.arada olur böyle şeyler.emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi beğenmeyenlere şaştım. Haklılar aslında kızmamak lazım.Milli ruh olmayınca zorlamayla olmuyor.İlk defa Mehmetçik Üniforması olan bir dizi gördük O üniforma için sadece izlenir.İzlemeyenler gidip ABD Coni filmleri izlesin.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    sen bu ülkede yaşamıyorsun anlasilan Mehmetçik üniforması olan diziler çekildi örnek Sakarya Fırat
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilgi görmedi bu dizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında ‘Arapça’ tartışması! ‘CHP’nin adını bile söyleyemezsin!’
 Bebek arabasından servet çıktı!Emniyetin dikkati kaçakçılığı englledi