Yasak Elma dizisi hakkında göze çarpan karar! Eda Ece'den hayrete düşüren açıklama

Dizi sektörünün en uzun ömürlü yapımlarından biri olan Yasak Elma için de yolun sonu resmen göründü. Sayılı günler sonra yolculuğunu tamamlamaya hazırlanan Yasak Elma final yapan diziler kervanına katılacak.

Yasak Elma dizisi hakkında göze çarpan karar! Eda Ece'den hayrete düşüren açıklama
Yasak Elma dizisi hakkında göze çarpan karar! Eda Ece'den hayrete düşüren açıklama
GİRİŞ 24.04.2023 09:38 GÜNCELLEME 24.04.2023 09:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yasak Elma projesinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. 19 Mart 2018’den beri ekranlarda varlık gösteren Medyapım imzalı Yasak Elma dizisinin hikayesini bitirmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…Al Sancak ekibinden çok özel ziyaret! Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde…

Melis Civelek ile Melis Gür ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Yasak Elma dizisinin ekran macerası yakın bir zaman sonra sona erecek. Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma dizisinin ekranlara veda edeceği tarih netlik kazandı.

Altı sezondur yayın serüvenini sürdüren ve zengin oyuncu kadrosuyla isminden geniş kitlelere bahsettiren Yasak Elma yapımının 29 Mayıs’ta yayın hayatının noktalanacağı öğrenildi.

Al Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli olduAl Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli oldu

Her Pazartesi akşamı dizi severlerle buluşan Yasak Elma’nın başroldeki ismi Eda Ece de alınan final kararına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Üstlendiği ‘Yıldız’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Eda Ece, final kararının aslında çok önceden alındığını fakat seyircilerin yoğun isteğiyle karşılaşmalarının ardından bu sezonu da çektiklerini ifade etmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Hülya Tüfekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitmemesi gereken en eğlenceli dizilerden biri kimse aile yapısını bozuyor demesin bundan daha kötü diziler izlendi kurtlar vadisi bütün aileleri bozdu gençler başrol oyuncusunu örnek aldı Çakır denen karakter öldüğünde cenaze merasimi yaptı bu toplum bu diziyi biz sadece seyrediyoruz örnek almıyoruz buna gelene kadar seyredilen daha vahim diziler var
    Cevapla
  • Katip 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle aile yapısını, dini ve ahlaki değerleri bozmaya yönelik hazırlanmış yapımlardan sadece birisi bu... Retük ne iş yapar? Yeni dönemde diziler önce den incelenip toplum yapısına uygunsa yayınına izin verilmelidir.Tüm programların yayın öncesi, filtreden geçmesi gereklidir. İlgililere duyrulur
    Cevapla
  • Meloş 1 yıl önce Şikayet Et
    Vıcık vıcık aşk hikayesi sonu gelemeyen 1sezon aynı konuyu sürdüren seyirciyi aptal yerine koyan dizilerle asla kıyaslayamam muhteşem bir dizi tebrikler .olaylar sürekli gelişmeyi eğlenceli bi dizi en azından 1sezon boyunca kim kimin oğlu o onla aşk yaşıyor ne zaman ortaya cıkıcak dıye aylarca beklemiyoruz..yayına yapımcılara teşekkür ederim elinize sağlık .
    Cevapla
  • vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir dizi mi vardı her halde fox tv de bizde bu amerika kanalı yok
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 1 yıl önce Şikayet Et
    Size yakıştı mı şimdi? Gerçi bişi anlamıyorduk bu diziden ama saçma sapan açık saçık vıdı vıdı öğreniyorduk. Aile yapısı nasıl bozulur bunları öğreniyorduk. Bir defa bile seyretmeye tahammül edemediğimiz, bu saçma sapan diziyi niye kaldırıyorsunuz ki?
    Cevapla
  • asl 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok gereksiz bir dizi idi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu