Al Sancak oyuncuları gördükleri karşısında etkilendi! Milli Savunma Bakanlığı paylaştı

TRT1’in geniş bir hayran kitlesine sahip projesi Al Sancak’ın oyuncuları Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret etti. Ünlü oyuncular Türkiye’nin savunma alanındaki gelişimini hayranlıkla izledi.

Al Sancak oyuncuları gördükleri karşısında etkilendi! Milli Savunma Bakanlığı paylaştı
Al Sancak oyuncuları gördükleri karşısında etkilendi! Milli Savunma Bakanlığı paylaştı
GİRİŞ 20.04.2023 11:00 GÜNCELLEME 20.04.2023 11:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başarılı prodüksiyonu, zengin kadrosu, iddialı konusuyla çok konuşulan diziler arasındaki yerini alan Al Sancak dizisinin oyuncuları sürpriz bir ziyarette bulundu. Milli Savunma Bakanlığı ziyarete ilişkin paylaşım yaptı ve sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Al Sancak dizisinde rol alan Gözde Türker, Suna Ayar, Cem Kurtoğlu, Tezhan Tezcan, Ahmet Yenilmez ve Emre Dinler Milli Savunma Bakanlığı Dijital Gösterim Merkezi’nde ağırlandı. Bu sefer yaptıkları söyleşiyle adından söz ettiren Al Sancak projesinin oyuncularının çocuklarla hediyeleşmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Al Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli olduAl Sancak takipçilerini üzen haber! Yayın akışından kaldırılmasının nedeni belli oldu

Başarılı performanslarıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Al Sancak oyuncuları, hem vatandaşlarla beraber fotoğraf çektirdi hem merkezde sergilenen savunma teknolojilerini inceleme fırsatı elde etti. Günay Günaydın’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem’in üstlendiği Al Sancak her Perşembe akşamı TRT1’de ekrana geliyor.

Yasak Elma hakkında radikal karar! Başrol oyuncusu Eda Ece'den şaşkına çeviren açıklamaYasak Elma hakkında radikal karar! Başrol oyuncusu Eda Ece'den şaşkına çeviren açıklama

Uğur Güneş ve Gülsim Ali ikilisinin başrollerini üstlendiği Al Sancak ekibinde ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan ve Çağlar Sayın gibi isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizler milli ordumuzla milli miletimizle gurur duyyoruz cakallar mademki bu ulkeyi begenmiyola güle güle
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınír güvenliği sağlansín.
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte Devlet işte Millet geliyor yeni nesil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede