Salih Müslim'den itiraf! Erdoğan'dan kurtulursak iyi günler bizi bekliyor

Terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim, itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı. Özgürleşmeleri için Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi gerektiğini söyleyen Müslim, "Bir an önce kurtulsak iyi günler bizi bekliyor diye düşünüyorum" dedi.

GİRİŞ 22.04.2023 03:55 GÜNCELLEME 22.04.2023 03:59
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim'den itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede attığı kararlı adımlardan yıprandıklarını vurgulayan teröristbaşı Müslim, Başkan Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi halinde "özgürleşeceklerini" iddia etti.

Terör örgütü PKK elebaşlarından Müslim, "Bir an önce faşizmden kurtulsak iyi günler bizi bekliyor diye düşünüyorum." dedi.

PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsatPKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsat

HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin aday çıkarmayarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesinin ardından, peş peşe destek ve tebrik mesajları geldi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesinin ardından ilk tebrikler Kandil'den ve firari FETÖ'cülerden geldi.

Terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim de yayınladığı videoyla itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!

"ÇOK YOĞUN SALDIRILAR VAR"

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Müslim, "Son zamanlarda Halep'in kuzeyinde Azez'de, Afrin'de falan çok yoğun saldırılar var. Drone'lar da zaten hep üstümüzde dolaşıyor." dedi.

"ORTADOĞU'DA DENGELER DEĞİŞECEK"

Başkan Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi durumunda 'özgürleşeceklerini' iddia eden Müslim, "Birey bakımından hem de topluluk bakımından özgürlükler bu da zaten demokrasinin bir gereğidir. Muhakkak bütün güçlerin katılması gerekiyor, en başta da özerk yönetimin katılması gerekiyor. Bunun (Erdoğan) gidişi birçok dengeleri değiştirecek Ortadoğu'da" dedi.

"KURTULURSAK İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Teröristbaşı Müslim, "Bir an önce faşizmden kurtulsak iyi günler bizi bekliyor diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 109
  • Agit 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm hiç heveslenme hevesini kursağında bırakacağız. Diyelim ki Erdoğan seçimi kaybetti ki hiç istemem o zaman dahi nefes aldırmayacapız siz törör örgütüne. Sizler emperyalizmin dibimizde uşakları olmaya devam ettikçe ezeceğiz sizi. Yaşasın Kürt ve Türk kandaşlığı.
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 yıl önce Şikayet Et
    evet sizin için yakında hayaller bitince kabus başlayacak
    Cevapla
  • Yaşasın Cehennem 1 yıl önce Şikayet Et
    bu seçim herşeyden önce ülkede yaşayan gerçek müslüman mümin vatanperver milli İslam ahlakıyla harmanlanmış yerli milliler ile haçlı siyonist kafir batı dostu uşagı fasık münafık müşrik kafir hain kalleş lgbt terörist yalan iftira taciz tecavüzcü dostlarının oranını belli olduğu bir seçim olacak...yaşasın CEHENNEM!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    evet malesef bu ülkeyi bu çapsızlara bir kilo soğana devredecekler
    Cevapla
  • Tunga 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde bunun gibi düşünen, burnunun ucunu göremeyen, vatan ve millet kavramından uzak bir sol zihniyet ve onun kuyruğuna takılanlar yüzünden zor günler bizi bekliyor..
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bahsettiğin gibi hiçbir zaman kırmızı halı ile karşılanmadı, seçimi senikiler kazanırsa o zaman kırmızı halı ile karşılanır.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haini Ankara da kırmızı halı ile karşılayanlara ne demeli peki, sende burnunun ucunu görebiliyormusun. Fetöcülerinde, pkklılarında Allah belasını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi