PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!

6'lı koalisyon masası tarafından ortak aday olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü elebaşılarından peş peşe destek mesajları geliyor. Son mesaj PYD elebaşısı Salih Müslim'den geldi.

PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!
PYD elebaşı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi!
GİRİŞ 08.04.2023 22:05 GÜNCELLEME 08.04.2023 22:05
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP ortaklığındaki 7'li koalisyona, her gün terör örgütü elebaşılarından destek açıklaması geliyor. Duran Kalkan, Bese Hozat, Sabri Ok, Mustafa Karasu ve Mihraç Ural gibi terör örgütü elebaşılarının destek açıklamalarından sonra bir destek de PKK'nın Suriye kanadı PYD'nin elebaşısı Salih Müslim'den geldi.

PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsatPKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsat

HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!HDP'li Sırrı Sakık'tan Öcalan ve PKK'lılara 'özgürlük' vaadi!

PYD ELEBAŞI MÜSLİM'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini ilan eden Salih Müslim, 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Teröristbaşı, "Erdoğan ve AKP iktidarının yıkılması Ortadoğu denklemini değiştirecek." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN VE TÜRKİYE'Yİ FAŞİSTLİKLE SUÇLADI

14 Mayıs seçimlerine ilişkin PKK'nın yayın organına konuşan terörist Müslim bölücü bir dille 'Kürdistan' ifadelerini kullanırken Başkan Erdoğan'ı ve Türkiye'yi faşistlikle suçladı.

Terör elebaşı, "14 Mayıs'ta Türkiye'de yapılacak seçimler çok önemlidir. Türkiye'deki faşist iktidar rejimi ömrü boyunca, özellikle de 2015'ten sonra Kürdistan ve Türkiye üzerinden yürüttüğü savaşlarda Türkiye'yi ekonomik, siyasi, diplomasi vb. her açıdan iflas durumuna soktu." dedi.

PKK elebaşı Mustafa Karasu'dan 6+1 koalisyona tam destek... Seçim taktiği verdiPKK elebaşı Mustafa Karasu'dan 6+1 koalisyona tam destek... Seçim taktiği verdi

PKK'lı terörist Sabri Ok, Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini itiraf ettiPKK'lı terörist Sabri Ok, Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini itiraf etti

"14 MAYIS BİR FIRSATTIR"

Türkiye'nin Suriye'de yuvalanan teröristlere yaptığı operasyondan rahatsız olduğunu söyleyen PKK/PYD'li Müslim, "Bugün demokrasiyle bu faşist iktidarı gönderme fırsatı doğmuştur. Bu fırsat, 14 Mayıs'ta tüm Türkiye halklarının önüne geliyor. Sadece Kürt halkı değil Türkiye'de yaşayan tüm halkların bu faşist iktidardan kurtuluş fırsatıdır." ifadeleriyle Başkan Erdoğan'a karşı 6+1'li koalisyona ve koalisyonun adayı Kılıçdaroğlu'na seslendi.

PKK elebaşı Murat Karayılan: 14 Mayıs'ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecekPKK elebaşı Murat Karayılan: 14 Mayıs'ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecek

Terör örgütü PKK'dan seçim kararı! Kılıçdaroğlu'na açık destekTerör örgütü PKK'dan seçim kararı! Kılıçdaroğlu'na açık destek

"BU SEÇİM HER YÖNÜYLE TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK"

Erdoğan'ı diktatörlükle suçlayan kanlı katil 2015'de PKK'nın yaptığı sokak eylemlerini de Türkiye'ye yıkmaya çalıştı.

Müslim terör propagandasını şu sözlerle sürdürdü: "Erdoğan gibi bir diktatör, demokratik bir seçime izin verecek mi ya da koltuğunu bırakacak mı? 2015'te nasıl seçimleri iptal edip Türkiye'yi cehenneme çevirdiyse bunu yeniden yapma ihtimali de var. Demokratik olarak seçim sonucu iktidarını bırakması zor görülüyor. Elinden ne gelirse yapar. Ne kötülük gelirse yapar. İç savaş çıkarma ihtimali bile var. Var olan tehditler de göz önünde. Hassas bir süreç. Nasıl bir seçim olacağını biz de bilmiyoruz. Bu seçim her yönüyle Türkiye'nin kaderini değiştirecektir."

"BU FAŞİST İKTİDARIN SAĞI SOLU BELLİ DEĞİL"

Erdoğan'ı hedef almayı sürdüren terörist seçimlerin önemli olduğunun üstünde durarak "Ya Türkiye'de sorunlar demokratik bir şekilde çözülecek ya da faşizmin ve sultancı sistemin altında kalacaktır. Bu iktidarın hedefinde sadece Kürtler ve Türkiye halkları yok, dünyadaki herkes duyarlı olmalıdır. Bu faşist iktidarın sağı solu belli değil. Her yeri karıştırabilir, birçok şeyi bozabilir. Türkiye'de seçimler iyi ya da kötü tarihi bir değişimin önünü açacaktır." dedi.

MÜSLİM'İ OPERASYON KORKUSU SARDI

Başkan Erdoğan'ın seçimleri kazanması halinde Suriye'de terör örgütü PKK'ya yapılacak operasyonlardan korktuğunu belli eden PKK'lı Salih Müslim, "Bu seçimler Rojava için de çok önemli. Eğer bu faşist iktidar seçimleri kazanırsa Rojava'ya dönük işgal planlarını tamamlamak ister. Hedefleri Suriye'nin tamamını işgal etmek. Seçimlerin Rojava ve Suriye sorunuyla doğrudan etkisi var." dedi.

Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü PKK'nın yuvalandığı son bölgeleri de temizleyerek güvenli bölgeyi oluşturmasını işgal olarak gören terörist Müslim "Eğer bu iktidar kalırsa bunu yürütür. Zaten planı da budur. Bundan dolayı bize doğrudan etkisi var." dedi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 153
  • Sefergörev 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytana nokta operasyonu,...
    Cevapla
  • sarem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bunları öyle bir çarpki neye uğradıklarına şaşıranlar. Göstebek deliklerine girmeye fırsat bulamasınlar. Çok fazla oldular artık sanki meydan onlara kalmış gibiler.
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ MİLİTAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah topunuzun belasını versin..14 mayıs 7'li masa için fırsatmış.
    Cevapla
  • onrat38 1 yıl önce Şikayet Et
    sözde müslümanlar buna ne diyon !
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Atın Su Adamın Kafasına bir Bomba, Saklanmaktan Kurtulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı