Terör örgütü PKK'dan seçim kararı! Kılıçdaroğlu'na açık destek

Terör örgütü PKK'nın Eşbaşkanı Bese Hozat, terör örgütünün kanalına yaptığı açıklamada PKK'nın seçimler bitene kadar askeri eylemlerine son verdiğini açıkladı. Hozat aynı zamanda Kılıçdaroğlu'na da destek verdi.

GİRİŞ 28.03.2023 01:29 GÜNCELLEME 28.03.2023 10:30
Bu Habere 376 Yorum Yapılmış

PKK Eşbaşkanı terörist Bese Hozat PKK kanalına yaptığı açıklamalarda seçim sürecini ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BU SEÇİM HİÇBİR SEÇİME BENZEMİYOR"

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini söyleyen terörist Hozat "Bu seçim hiçbir seçime benzemiyor" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLMELİ"

Altılı koalisyonun birlikteliğini değerlendiren terörist Hozat "Seçim süreci ile birlikte güçlü bir mücadele yürütülürse bu faşist iktidar 14 Mayıs'ta yıkılacaktır." dedi.

Kılıçdaroğlu'na Kandil'den övgü! 'Tutumu umut veriyor'Kılıçdaroğlu'na Kandil'den övgü! "Tutumu umut veriyor"

PKK elebaşı Murat Karayılan: 14 Mayıs'ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecekPKK elebaşı Murat Karayılan: 14 Mayıs'ta sadece Cumhurbaşkanı değil, sistem de değişecek

"SEÇİMLER BİTENE KADAR EYLEMLERE SON VERİYORUZ"

Hozat açıklamasında PKK'nın seçimlere kadar askeri eylemlerine son verdiğini duyururken "Seçimler bitene kadar askeri eylemlerimize son verme kararı aldık." dedi.

Teröristbaşı Duran Kalkan'dan muhalefete ittifak çağrısı!Teröristbaşı Duran Kalkan'dan muhalefete ittifak çağrısı!

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI DESTEKLİYORUZ"

HDP'nin Millet İttifakı'na destek vermesini "değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz" diyerek yorumlayan terörist Hozat "Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 376
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi var onların palazlanıp ülkeyi parçalamak için abd denen katil devletin kucağına otuırtmak için 7 li şeytan masasını kurdurdular .chp denen Atatürk düşmanı partinin etrafında hepsi Atatürkçüyüz ayaklarına toplandılar .amerikanın uşakları alçaklar
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK bu devlete faşist diyor. Diyecekler devlete demiyor . PKK ya yapılan her harekat devletimiz tarafından yapılmıştır. Şimdi bu pkk özerklik öz yönetim istiyor mzillet ittifakı da bunları vereceğini söylüyor. ÖZERKLİK İSTEMEK VERMEK SUÇ DEĞİLMİ ? Peki bu suçlular neden ortalıkta dolaşıyor. Nerede savcılar nerede yetkililer. Ben söylesem podesi boylarım. Bu nasıl oyun. Oynamıyorum
    Cevapla
  • Ayasofya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kör RTE düşmanlığını bırakıp biraz aklınızı kulanın.Zillet ittifakının içindeki ahmakları uyandırmamak için eylem yapmayacağız diyor. Süleymancılar, Yeni Asyacılar, Sadetçilerin sakallı çocukları, FETÖ haşhaşileri iP'in türkücüleri uyanacakmısınız. Benim umudum yok. Kabirde belki. Lakin mahkeme-i kübada kesin uyandırılacaksınız fakat iş işten geçer.
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk ün kemikleri sızlar CHP partimizi ne hale getirdiler
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    seviyorum seni SOYLU ; Bu Teröristlerin Layık Olduğu En Güzel Şey Sarı Torba :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir