Diriliş Ertuğrul'u unutamayanların özlemini geçirecek proje! Buram buram tarih kokan...

Unutulmayan yapımlar arasında gösterilen Diriliş Ertuğrul tadında bir dizi projesinin yayın faaliyetine geçmesini isteyenler için ‘Bir Fetih Ülküsü Kızılelma’ müjdesi verildi.

Diriliş Ertuğrul'u unutamayanların özlemini geçirecek proje! Buram buram tarih kokan...
Diriliş Ertuğrul'u unutamayanların özlemini geçirecek proje! Buram buram tarih kokan...
GİRİŞ 08.05.2023 09:27 GÜNCELLEME 08.05.2023 10:21
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Yayın hayatının sona erdiği tarihten bu yana aradan dört sene geçen Diriliş Ertuğrul dizisi zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Hafızalarda halen tazeliğini koruyan Diriliş Ertuğrul dizisinin sıkı takipçileri tekrar bölümlerini dahi şu anki dönemde izlemeyi sürdürüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladıKıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Aile'ye büyük ses getirecek transfer! Sosyal medyayı salladı

Sadece ülkemizle sınırlı kalmayıp geniş bir coğrafya üzerinde isminden bahsettirmeyi başaran Diriliş Ertuğrul’un tadında yepyeni bir dizisi ekran macerasına adım atmaya hazırlanıyor.

TRT dijital platformunda yayın hayatına merhaba diyecek olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için sıkı tempoda çalışmalar yürütülmeye başlandı. 1.sezonunun 8 bölümden oluşması planlanan ve Kemal Tekden’in yapımcılığında bulunacağı Bir Fetih Ülküsü Kızılma, Diriliş Ertuğrul’a özlem duyan seyircinin memnuniyetini kazanmaya geliyor.

Fatih Sultan Mehmet'in yaşam öyküsünü ve İstanbul'un fethini gözler önüne serecek olan Bir Fetih Ülküsü’nün senaristliğini Ozan Bodur ve ekibi, yönetmenliğini ise Kamil Aydın üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 49
  • Tuzla 11 ay önce Şikayet Et
    Beyazit akman in romanini takip etsinler film senaryosu gibi
    Cevapla
  • Bozok_01 11 ay önce Şikayet Et
    Engin bey çok havalandı ondan hayır gelmez yeni yüz yeni isim lazım
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Diriliş ve Payitaht dışında hepsi boş çıktı
    Cevapla
  • Cahil Birisi 11 ay önce Şikayet Et
    Tarihi diziler senaristlerin yorumuna bırakılmamalı, gerçekleri yansıtmalı.
    Cevapla
  • Ahmet Güneş 11 ay önce Şikayet Et
    Hiçbiri dirilişi tutmadı, Bence nedeni şu Müziği,sahnelerin çok şatafatlı olması diriliş daha sade idi,birde aktörlerin çok abartılı makyajı, başroldaki oyuncunun börkü yok askerler hep kavuklu börklü uyum yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem