Acun Ilıcalı'nın 2023 sürprizine hazırlıklı olun! O Ses Türkiye'de fırtınalar estirecek

Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği Exxen isimli dijital platformda yayın faaliyetini kesintisiz sürdüren O Ses Türkiye Rap programının bu yıl ki kadrosu nihayet netlik kazandı.

Acun Ilıcalı'nın 2023 sürprizine hazırlıklı olun! O Ses Türkiye'de fırtınalar estirecek
Acun Ilıcalı'nın 2023 sürprizine hazırlıklı olun! O Ses Türkiye'de fırtınalar estirecek
GİRİŞ 01.05.2023 11:19 GÜNCELLEME 01.05.2023 11:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda ekran macerasına atılmaya hazırlanan O Ses Türkiye Rap adlı yarışma programına dair izleyici kitlesinin sorgulama konusu haline getirdiği ayrıntılar şekillenmeye başladı.

Yıldız De Bana hakkında radikal karar! Yayından kaldırılmasının sebebi herkesi şaşırttıYıldız De Bana hakkında radikal karar! Yayından kaldırılmasının sebebi herkesi şaşırttı

Ekran başındakilerin bir süredir sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulduğu O Ses Türkiye’nin jüri kadrosu medya gündemini meşgul etmeye başlamıştı. Bilindiği üzere programın yapımcılığında bulunan Acun Ilıcalı’nın gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda bu yıl ilk yaşanacağı ve jüri kadrosunda toplamda 5 ismin oturacağı bilgisi ortaya çıkmıştı.

Aile dizisine Kurtlar Vadisi’nden çok konuşulacak transfer! Ortalığı kasıp kavuracakAile dizisine Kurtlar Vadisi’nden çok konuşulacak transfer! Ortalığı kasıp kavuracak

Seyircilerin gerek birbirinden iddialı sahne performanslarına gerekse programa katılan yarışmacıların rap müzik dünyasına nasıl adım attıklarına dair hikayelere tanıklık ettiği O Ses Türkiye Rap’in kadrosu Acun Ilıcalı tarafından ilan edildi.

Geçtiğimiz yıllarda TV8'in severek seyredilen programı O Ses Türkiye'den dahil edilen Hadise, bu yıl da O Ses Türkiye Rap’te jüri üyeliğini üstlenmeye hazırlanıyor. Hadise'nin haricinde Eypio, Murda, Mero’nun bulunduğu jüri kadrosuna rap müzik sanatçısı Sefo'nun transfer edildiği öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    İsimlere bak; Eypio, Murda, Mero ve burası Türkiye. Vay anam vay...
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    normal tv kanallarında bir kaç dizi ve haber kuşakları kaldı listeye bir ve bir kaç fatura daha geldi iyice sömürülmeye başlandık vampirler tarafından
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!