Yıldız De Bana'ya ilişkin Kanal D'den umulmadık karar! Bitmesinin asıl sebebi şoke etti

Deniz Tansel Öngel'in sunumu eşliğinde bir süredir çekimleri gerçekleştirilen Yıldız De Bana isimli yarışma programı reyting savaşında yenik düştü ve yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

Yıldız De Bana'ya ilişkin Kanal D'den umulmadık karar! Bitmesinin asıl sebebi şoke etti
Yıldız De Bana'ya ilişkin Kanal D'den umulmadık karar! Bitmesinin asıl sebebi şoke etti
GİRİŞ 02.05.2023 11:18 GÜNCELLEME 02.05.2023 11:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu ve 31 Mart'tan bu yana yayın serüvenini sürdüren Yıldız De Bana programına ilişkin ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratacak bir karar alındı. Dokuz erkek ve dokuz kadın olmak üzere toplamda on sekiz yarışmacı isimden oluşan ve Cuma akşamları Kanal D ekranlarına damgasını vuran Yıldız Be Bana programı yayın yolculuğunun resmen sonuna geldi.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var kiAcun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var ki

Yaşar İrvül'ün kurucusu olduğu Pastel Film imzalı Yıldız De Bana, reytinglerde hedeflenen seviyenin altında kaldı izleyenler tarafından beklenen ilgiyi göremedi. Bin bir umutlarla yayın hayatına başlangıç yapan fakat reyting kurbanı olan yapımlar arasına giren Yıldız De Bana'nın yayından kaldırılmasına karar verildi.

Zafer Algöz, Hülya Avşar ve Büşra Pekin'i bir araya getiren ve ekran ömrü yalnızca üç hafta boyunca süren Yıldız De Bana, gerek yapımcının gerekse kanalın aldığı ortak karar neticesinde artık ekranlarda olmayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Çevikkol 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekranda tanıtımını gördüm ve dedim ki başlamadan biter, çok kötü, ilk bölüm yayınlandıktan sonra çevreden duyumlarımda saçma bulmalarıydı, Hülya Avşar'dan başka kimse yokmuydu deniyordu ve ben deHülya Avşar'ı hiç sevmiyorum, zaten. Ne gerek var böyle programlara.
    Cevapla
  • Oltacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gazman de bana bundan iyi tutardı Hamdi Alkan dan programcimi olur
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkımız bilinçleniyor böyle programlara prim vermiyor
    Cevapla
  • Temel 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ortalık sanatçı yıldız kaynıyor her önüne gelen saçma sapan bir şey çekiyor
    Cevapla
  • hilal71 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür programların seyircisi dizi seyircilerine benzemez. dizilerde oyuncu kalitesinden çok fiziksel görüntü esastır. oysa tiyatroda tam tersi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!