Kızılcık Şerbeti hakkında ezberleri bozan karar! Yapılan değişiklik gündeme oturdu

RTÜK tarafından hem yayın yasağına hem para cezasına çarptırılan ve buna karşı Kızılcık Şerbeti yetkililerinin itirazının neticesinde alınan son dakika kararı ağızları açık bıraktırdı.

Kızılcık Şerbeti hakkında ezberleri bozan karar! Yapılan değişiklik gündeme oturdu
Kızılcık Şerbeti hakkında ezberleri bozan karar! Yapılan değişiklik gündeme oturdu
GİRİŞ 27.04.2023 09:50 GÜNCELLEME 27.04.2023 09:50
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç'un üstlendiği ‘Nursema Ünal’ karakterinin rızasının alınmadan evlendirilmesi ve hemen akabinde evlendiği gece şiddete maruz kalması RTÜK’ü harekete geçirmişti. Hem fiziksel hem psikolojik şiddet gören Nursema karakterinin senaryo icabı İbrahim tarafından camdan aşağı itildiği sahneyi RTÜK affetmemiş, hem para cezası hem yayın yasağı uygulamıştı.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var kiAcun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var ki

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ HAKKINDA SON DAKİKA KARARI!

Kızılcık Şerbeti dizisinin avukatları ise alınan bu kararın ardından apar topar mahkemeye itirazını sunmuştu ve gelecek kararı da ekran başındakiler dört gözle bekliyordu. Ankara Bölge İdare Mahkemesi, iki haftadır ekranlardan uzak kalan Kızılcık Şerbeti hakkında RTÜK’ün aldırdığı kararı bozdu ve yürütmeyi durdurdu.

Yıldız De Bana hakkında radikal karar! Yayından kaldırılmasının sebebi herkesi şaşırttıYıldız De Bana hakkında radikal karar! Yayından kaldırılmasının sebebi herkesi şaşırttı

Gerek kanalın gerekse söz konusu projenin lehine sonuçlanan bu karardan ötürü Kızılcık Şerbeti Cuma günü yeni bölümü ile izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Al Sancak dizisinin dinamizmini yükseltecek transfer! F16 savaş pilotu olmaya geliyorAl Sancak dizisinin dinamizmini yükseltecek transfer! F16 savaş pilotu olmaya geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Kaldırın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırın bu dizileri kaldırın bu dizileri kaldırın bu dizileri
    Cevapla
  • Sevdalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi ya . Bir diziye bu kadar sahip çıkıldığı kadar manevi değerlerimize sahip çıkılsaydı şahlanmıştık ya. Çok şaşırtıcı ve üzücü.
    Cevapla
  • Zey Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Manevi değetlere sahip çıkıldığında ne kadar şahlandığımız maalesef ortada!
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesizlik diz boyu kanallarda, o yüzden belgesel programlar harici hiçbir yayını takip etmiyorum, kafam rahat, tavsiye ederim...
    Cevapla
  • mavi ay 1 yıl önce Şikayet Et
    misafir RTÜK niye var o zaman
    Cevapla
  • Zey Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan yasakcı zihniyeti kendi yobaz zihin yapısına göre uygulamak için var!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu seviyesiz dizileri izlemeyin zamanınıza yazık
    Cevapla
  • Zeliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece zaman meselesi de değil; ahlaki yozlaşmayı da beraberinde getiriyor maalesef... Şuurlu olmak ve neslimizi ahlaki değerlerine sahip çıkıp ,o yolda yürüyenler haline getirmek boynumuzun borcu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye hamlesi! Büyüklüğü birkaç trilyon doları geçti!
Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi