7'li masa ortağının adayı PKK mağaralarında yatmış! İşte o fotoğraflar

Terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışma kapsamında yakalanan Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez'e ait olduğu ileri sürülen örgüt kamplarındaki yeni görüntülere ulaşıldı.

GİRİŞ 27.04.2023 07:00 GÜNCELLEME 27.04.2023 09:18
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Güvenlik ve istihbarat kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez, dün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK ve Suriye uzantısı PYD’nin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışma kapsamında gözaltına alınmıştı. Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dönmez, polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmıştı.

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI
Dönmez’e ait olduğu ileri sürülen yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Dönmez, Irak’ın kuzeyinde ve Suriye kırsalındaki PKK kamplarında çekildiği tespit edilen fotoğraflarda, diğer terör örgütü mensupları ile birlikte görülüyor. Dün ortaya çıkan fotoğraf kareleri gündemdeki sıcaklığını korurken, Dönmez’e ait olduğu iddia edilen o skandal fotoğraflara yenileri eklendi. Yeni görüntülerde Ayten Dönmez, Kandil, Hakurk ve Avaşin gibi bölücü terör örgütünün eğitim kamplarında çekildiği sanılan fotoğraf karelerinde, diğer teröristler ile sarmaş dolaş görünüyor.

HDP'nin İstanbul'da gözaltına alınan milletvekili adayının kardeşi gri listede aranıyorHDP'nin İstanbul'da gözaltına alınan milletvekili adayının kardeşi gri listede aranıyor

PKK ve İYİ Parti aynı yerde: Terör elebaşı Sabri Ok'tan ittifak itirafı!PKK ve İYİ Parti aynı yerde: Terör elebaşı Sabri Ok'tan ittifak itirafı!

İstanbul'da teröre darbe! Yeşil sol Parti adayı Ayten Dönmez tutuklandıİstanbul'da teröre darbe! Yeşil sol Parti adayı Ayten Dönmez tutuklandı

KUZEY IRAK KAMPLARINDA
Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayten Dönmez’in kırsaldaki teröristler ile beraber görüldüğü ilk fotoğraf kareleri dün ortaya çıkmıştı. Vekil adayına ait olduğu saptanan o fotoğrafların, yılı belirtilmeyen tarihlerde kuzey Irak kırsalında etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinden çıktığı öğrenildi.Ayten Dönmez (Soldaki)

Fotoğraflardaki diğer teröristlere dair incelemeler sürüyor

Fotoğraflarda, Dönmez’in terör örgütünün kampı olarak değerlendirilen bölgelerde diğer teröristler ile samimi görüntüleri yer alıyor. Yeni fotoğraflarda, bazıları etkisiz hale getirilen teröristler ile Dönmez eğitim sonrasında yan yana yer alıyor. Fotoğrafların, terör örgütünün kırsaldaki silahlı eğitim alamı, sığınak ve mağara çıkışlarında çekildiği tespit edildi.

Dönmez’in yanında bulunan görüntülerdeki diğer teröristlere dair incelemeler ise güvenlik ve istihbarat birimlerince çok yönlü olarak sürdürülüyor.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • ismail 72 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bu değil vekilleride aynıdır hiç bir fark yok
    Cevapla
  • Kurdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakına oy verecekler apoya pkkya bebek katili diyemeyecekler.çünkü ortak olacaklar.
    Cevapla
  • Metin Güner 1 yıl önce Şikayet Et
    Aponun ve pkaka yöneticilerinin Kedicikleri.... Çok Seviyorlar... Teröristler , Tetörist Başları Tarafından sevilmeyi Çok Seviyorlar...
    Cevapla
  • Misafir007 1 yıl önce Şikayet Et
    Su resime bakinca, HDP nin konustugu Demokatie-komunizimi görürsünz. Tipki Kuzey kore gibi hepsi mecburi ayni sac tipi yapmasi. Erkekler 3 Tip kadinlar 5 tip. Dagda olanlar hepsi ayni tip sac bagliyor. iyi dikkat edin.. Bu mu HDP >Demokratisi. Bunlar Terörist.
    Cevapla
  • Vatandaşın fikri 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristleri meclise taşıyanlara, yasal imkanı olduğu halde onlara göz yumanlara, menfaati için onları görmezden gelip bu milletin kardeşce yaşamasını engelleyenlere Allah lanet etsin. İdam acilen getirilmeli ve vatandaşın vergisiyle, ne belediyede, ne kamu kurumlarında ne hapiste terörist ve terör sevicisi beslenmemelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı