CHP'li Tunç Soyer’den itiraf: İzmir bu yıl da kokacak!

İzmir'in dört bir yanında etkili olan ve yıllardır çözüme kavuşturulamayan kötü kokuyla ilgili İzmirlilere kötü haber, belediye başkanı Tunç Soyer'den geldi: "Bu yıl çözüm yok!"

GİRİŞ 27.04.2023 15:16 GÜNCELLEME 27.04.2023 15:16
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğiz” dediği kent, kötü kokudan kurtulamıyor. İzmir’i esir alan kötü koku bu yaz da devam edecek.

İzmir'den yine pis kokular geliyor... Bostanlı sahilinde yeniden ortaya çıktıİzmir'den yine pis kokular geliyor... Bostanlı sahilinde yeniden ortaya çıktı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yeniden gündeme gelen Körfez'deki koku konusundaki yetersizliklerini itiraf etti. CHP’li Soyer, daha önceki açıklamalarının aksine koku sorununu bu yıl tamamen çözmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

İzmir'deki pis kokunun asıl nedeni ortaya çıktıİzmir'deki pis kokunun asıl nedeni ortaya çıktı

‘BİLİM’ DEDİ, ‘PARA’ DEDİ, ‘KOKU BİTECEK’ DİYEMEDİ

Yeniasır gazetesinin haberine göre Soyer, şunları söyledi:

“Bu konuda çok ciddi çalışıyoruz ve çok ciddi tedbir aldık. Ama ben şahsen bu yaz çok ciddi bir verim alacağımızı düşünüyorum. Yani tüm yaptıklarımızla ciddi bir başarı kazanacağımıza inanıyoruz. Çünkü ciddi yatırım yaptık. Ciddi para harcıyoruz, ciddi kafa yoruyoruz. Bu konu en öncelikli meselelerimizden biri haline geldi. Yani bilimi takip ederek. Bunu rahatlıkla söylüyorum, bilimsel bir güvence ile ifade ediyorum. Sonuç alacağız ama tamamen kökten çözeceğimizi düşünmüyorum. Bu yıl içinde, en azından bu yıl için çözeceğimizi düşünmüyorum. Yani mutlaka kökünden çözeceğiz ama bir vadesi var. Bütün bu başladığımız projelerin de süresi var. Çünkü zamana yayılan sonuçları olacak. Bunları görmemiz lazım. Konuya ciddiyetle yaklaşıyoruz.”

İzmir'de kötü koku isyanı!İzmir'de kötü koku isyanı!

İZMİRLİ’NİN 25 YILINI HEBA ETTİLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır çözemediği kötü koku problemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Yalanları teker teker patlıyor” ifadesini kullandı.

İzmir, bu yıl erken kokmaya başladıİzmir, bu yıl erken kokmaya başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in koku ile ilgili açıklamalarını hatırlatan AK Parti’li Kaya, şunları söyledi:

“Yalanların en büyük ilacı zamandır. CHP'li Soyer'in yalanları teker teker patlıyor. Geçen yılki beyanını, kendi yalanladı. İzmir'i ve İzmirlileri yok saydınız. 25 yılımızı heba ettiniz, en sonunda şehri kokuttunuz! İzmir, bunun bedelini 14 Mayıs'ta size sandıkta ödetecek."

İzmir'in yıllardır sorunu olan körfezdeki lağım kokusu şimdi de musluk suyunda!İzmir'in yıllardır sorunu olan körfezdeki lağım kokusu şimdi de musluk suyunda!

Vatandaş isyan etti! Kötü koku nedeniyle...Vatandaş isyan etti! Kötü koku nedeniyle...

Çeşme'de dereden gelen kötü koku isyan ettirdiÇeşme'de dereden gelen kötü koku isyan ettirdi

İzmir'de koku isyanı sürüyor: Nefes alamıyoruzİzmir'de koku isyanı sürüyor: Nefes alamıyoruz

İzmir'de çok sayıda kişi şebeke suyundan fenalaştıklarını söyleyerek hastaneye koştuİzmir'de çok sayıda kişi şebeke suyundan fenalaştıklarını söyleyerek hastaneye koştu

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 188
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'li, bu Belediye Başkanı gibi kokuşmuş zihniyetlileri terkedene kadar kokmaya devam edecek ve bu onların kaderi olacaktır.
    Cevapla
  • EFE 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamani geldi CHP nin izmirden gitmeli onun yerine AKP gelmeli izmirliler secimde yakin .CHP cok kaldi izmirde sizlerde memnun degilsiniz.AKP gelise hersey cok güzel olur heryer misgibi olur herkes rahat eder ne dersiniz izmirliler varmisiniz izmir eldenismeli ve .AKP gelsin izmire..
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir halkı verin 1 kere reisi oyunuzu.Izmirde ne koku kalır ne çöp.Ama siz izmirde esek yada sizin zihniyetin dediği terlik belediye başkan adayı olsun onu verir reise vermezsiniz.
    Cevapla
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en geri kalmış şehiri
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz chp oy verin Altın yol 20 yıl öncede kokuyordu, demekki kokuya alışmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı