CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Beykozluları şaşkına çeviren vaat!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz’da miting çalışmaları düzenleyerek vaatlerde bulundu. Vatandaşların metro talebine karşı İmamoğlu'nun vapur vaadetmesi dikkat çekti.

GİRİŞ 29.04.2023 19:19 GÜNCELLEME 29.04.2023 19:20
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Beykoz'da miting düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz’a gelerek, Ortaçeşme meydanında seçim çalışmaları kapsamında vaatlerde bulundu.

İBB BAŞKANI 2023 YILINDA BEYKOZLULARA TAŞIMALI VAPUR SİSTEMİ VADETTİ

İmamoğlu, İBB’nin faaliyetlerine değinirken mitinge katılanların "Beykoz’a metro istiyoruz" talebine karşın İmamoğlu’nun verdiği cevap pes dedirtti. Konuya ilişkin Avrupa yakasında yapılan raylı sistem çalışmaları yapıldığını söyleyen İmamoğlu, İTÜ, İstinye füniküler hattı bitince Beykozluları vapurlarla İstinye’ye taşıyarak raylı sistemlerle buluşturulacağını belirtti.

2023 yılında vatandaşlıların Beykoz'a metro talebini adeta duymazdan gelen İBB Başkanı'nın taşımalı vapur sistemi vadetmesi şaşkına çevirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu:

"Metro isteğinizi biliyorum. Buna çalışıyoruz. Metronun farklı usullerle buraya erişmesiyle ilgili daha doğrusu füniküler dediğimiz geçenlerde Rumeli Hisarüstü'nden Aşiyan'a açtığımız o yerin nasıl yapıldığını arkadaşlar bir gün size anlatırlar. Gelirler meydanda anlatırlar. Beykoz'un ulaşımı için çalışıyoruz. Beykoz'un vapur seferlerini artırdığımızı özellikle Boğaz Hattı boyunca ve Avrupa Yakası'na geçiş noktası olarak ve inşallah İstanbul Teknik Üniversitesi İstinye fünikülerini de bitince orayla da bağladığımızda Avrupa Yakası'yla direkt raylı sistemler bağlantısını bir vapurla sağlamış olacağız. Onun da projesi hazır."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • Hasan Hüseyin Ersoy 9 ay önce Şikayet Et
    vapur projesi diyor birde... anlaşırsın 5 vapurla sabah akşam taşır milleti... hadi yazın tmm.. ya hava şartlarının elvermediği zamanlar ne olacak... yemin ederim o koltuk boş kalsa daha iyiydi...
    Cevapla
  • İstanbullu 11 ay önce Şikayet Et
    Konuş konuş sen senin vatlerini bu İstanbul unutmadı sen geldiğin gibi istanbuldan gideceksin beceriksiz temel atmayı bile beceremeyen beceriksiz.
    Cevapla
  • okan1979 11 ay önce Şikayet Et
    bunlar yakında doğumu da 3 aya indiriyoruz derse inanacak kitle var
    Cevapla
  • HakKAN 11 ay önce Şikayet Et
    adam şovmen bunun için doğmuş sanki. Bırakın şehir şehir gezsin. en çok sevdiği şey gezme. Tatilini de yapıyor bu arada. İstanbullu da memnundur ellaam.
    Cevapla
  • Önder 11 ay önce Şikayet Et
    Tam 40 yıllık İstanbulluyum son zamanlarda tüm toplu taşımalarda karşılaştıklarımla 1 yaşıma daha bastım; İETT , Şehirhatları vapurlarında seferlerinde anormallikler içler acısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...