Kılıçdaroğlu'ndan skandal Kavala ve Demirtaş sözleri! "Onları bırakacaksınız"

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Osman Kavala neden? Selahattin Demirtaş neden? Hiçbirisi terörden ötürü mahkum olmadı, yalan söylüyorlar millete." şeklinde konuştu.

GİRİŞ 30.04.2023 04:31 GÜNCELLEME 30.04.2023 04:31
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK ile ilişkisini hiçbir zaman gizlemeyen ve her fırsatta teröristlere özgürlük talebinde bulunan HDP, 7'li koalisyon cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini resmi olarak duyurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu ise HDP ile girdiği kirli pazarlığın da etkisiyle teröre verdikleri destek nedeniyle cezaevinde olan bazı isimleri kendisi cumhurbaşkanı seçildiğinde cezaevinden çıkaracağını söylüyor. Bunun son örneği ise bir canlı yayında gerçekleşti.

HDP'li Pervin Buldan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy talep etti! '31 Mart' vurgusu dikkat çektiHDP'li Pervin Buldan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy talep etti! "31 Mart" vurgusu dikkat çekti

"DEMİRTAŞ VE KAVALA NEDEN İÇERİDE?"

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme' suçuyla mahkum edilen Osman Kavala ve "PKK'yı silahlı bir halk hareketi olarak tanımlıyoruz" diyen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük vaadini sürdürdü. Kılıçdaroğlu, "Osman Kavala neden? Selahattin Demirtaş neden? Hiçbirisi terörden ötürü mahkum olmadı, yalan söylüyorlar millete." şeklinde konuştu.

TERÖR DESTEKÇİLERİNİ SAVUNURKEN SES TONU YÜKSELDİ!

Yedili koalisyon adayı Kılıçdaroğlu, Osman Kavala ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkaracağını tekrarladı. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri kullanırken epey yüksek bir tondan konuştuğu da dikkatlerden kaçmadı.

DEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları olduDEVA Partili Yeneroğlu'ndan skandal Kavala sözleri! 6+1 koalisyonu umutları oldu

"O ZAMAN BIRAKACAKSINIZ"

Gezi olayları nedeniyle içeride olanların hiçbir günahı olmadığını iddia eden Kılıçdaroğlu, "Osman Kavala neden? Selahattin Demirtaş neden? Hiçbirisi terörden ötürü mahkum olmadı, yalan söylüyorlar millete. Halka doğruları söyleyeceksiniz. Siz hukuk devleti misiniz? Evet ise o zaman bırakacaksınız." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 220
  • Kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    Onları dışarı çıkarmak yerine bunu onların yanına göndermeli
    Cevapla
  • Gıyasettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu ayakları herkes kendi vatanına sadıklar sacede türkü degil kürdü de arabıda göçmenide yaşasın insahakları yaşasın birlik ve beraberlik içerisinde olan kardeşlik Lahanet olsun faşistlik yapanlara Allah herkesi rengi ile diliyle yaratmış öyle de kabul etmek lazım bu ülke herkesin ülkesi
    Cevapla
  • Manavgat li 43.5 1 yıl önce Şikayet Et
    hukuk devleti diyor mademki niye suçsuz diyon bırak yargı versin kararını sen kimsi yaaa savcimi hakimmi
    Cevapla
  • Alii 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal abi ne içiyorsun bilmiyorum ammma güz kafa yapıyor biraz gerçekçi ol
    Cevapla
  • Sefergörev 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle kolay değil ,demekki mahkemelerde fetöcü dolaşiyor,dikkat mercek altina alinmali ,biz Türk milleti olarak istemiyoruz Vallahi, Türk milleti müsaade etmez Başınıza yıkar ortaliği.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!