2 km uzaktan ateşlenen mermiyle öldü!

Bursa'da, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü kızıyla sokakta yürürken yorgun mermiyle yaralanan 47 yaşındaki Zekiye Demir, hastanedeki 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GİRİŞ 05.05.2023 14:04 GÜNCELLEME 05.05.2023 15:27
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Bursa'da, Zekiye Demir (47), Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi Erguvan Sokağı'nda 22 Nisan'da, 8 yaşındaki kızıyla yürürken yorgun mermiyle omzundan yaralandı.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

AA'da yer alan habere göre ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Demir'i, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan kadın, 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

OLAYI ÖZEL EKİP AYDINLATTI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince, şüpheliyi yakalamak için özel ekip kuruldu.

480 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Demir'in vurulduğu sokaktan başlayarak çevrede araştırmayı derinleştiren ekipler, 480 güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

SİLAH 2 KM UZAKTAN ATEŞLENMİŞ

Yapılan araştırmalarda, Demir'in vurulduğu saatte, yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Dumlupınar Mahallesi Menekşe Sokağı'nda kız alma merasiminde ateş edildiği belirlendi.

KRİMİNAL EŞLEŞME TUTTU

Demir'in vücuduna isabet eden mermi çekirdeği ile Ali Ö.'nün (61) silahında yapılan kriminal eşleşmelerinin ardından, zanlının bu kişi olduğu tespit edildi.

Laboratuvardan çıkan sonuçların ardından gözaltına alınan Ali Ö.'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: AA, DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Manisa Esnaf 11 ay önce Şikayet Et
    idam edilsin,yada boğaz köprüsunden atılsın katil
    Cevapla
  • Bursa fatma 10 ay önce Şikayet Et
    Haklisiniz bir kisiyi hayattan kopardi yazik vicdani rahatmi
    Cevapla
  • tepki 11 ay önce Şikayet Et
    katil hain idam edin gitsin eline silah alan saga sola ates ediyor bu bile tek basina terør sucu ve sonuc da ølen de var direk idam edeceksin bu katili
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin geride kalanlara da Rabbim güç versin mahalle muhtarımızda da geçmiş olsun ne diyelim
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu işi yapan insanların ağır bir şekilde yargılanmaları lazım ama nerde
    Cevapla
  • hiçkimse.. 11 ay önce Şikayet Et
    Şu 'İLKELLİĞİ' bi bırakamadınız arkadaş.. bi BIKMADINIZ.. HAKKIYLA MAGANDASINIZ.. Her mekanda SİGARASINI fosur fosur SURATA ÜFLEYENLER.. "MAÇ-DÜĞÜN-NİŞAN-KINA-ASKER UĞURLAMA" vb. gibi en ufak bahaneyle ATEŞ AÇANLAR.. "ZİL ZURNA İÇİP" DİREKSİYONA GEÇENLER.. (samimi TÖVBE EDEN HARİÇ) zerre hakkım varsa HELÂL DEĞİL bilesiniz.. CEHENNEMA ZÜMERA..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi