İmamoğlu'ndan giderken ayrı, dönerken ayrı zulüm! Metroyu kapattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirdiği mitinge giderken, yürüyen merdiven ve asansörleri kapatan CHP'li İBB yönetimi, dönüşte ise metro seferlerini tamamen durdurdu.

GİRİŞ 07.05.2023 19:32 GÜNCELLEME 07.05.2023 19:55
Bu Habere 470 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerine 1 hafta kala Türkiye tarihinin en büyük mitinglerinden birini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde resmi rakamlara göre 1 milyon 700 bin kişiyle bir araya geldi. Büyük İstanbul mitingine katılan vatandaşlarımıza CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den giderken ayrı, dönerken ayrı zulüm yapıldı.

GİDERKEN 'YÜRÜYEN MERDİVEN VE ASANSÖRLER ARIZALI' DENİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmek isteyen vatandaşlarımızın miting alanına gidişi İBB yönetimi tarafından adeta engellenmek istendi. Miting alanına Atatürk Havalimanı metrosuyla ulaşmak isteyen vatandaşlarımız İBB tarafından 'Bozuk' denilen asansör ve yürüyen merdivenler nedeniyle yürüyerek gitmek zorunda kaldı.


DÖNÜŞTE METROLAR KAPATILDI

Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımızın gidişini engelleyemeyen İBB dönüşte bir skandala imza attı. İBB sorumluluğunda olan Atatürk Havalimanı metrosu miting bitiminde seferlerini durdurma kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi mitingine katılan milyonlarca insan miting çıkışında yaya olarak evlerine ulaşmaya çalıştı. Skandal muameleyle karşı karşıya kalan vatandaşlar İmamoğlu yönetimine isyan etti.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 470
  • İzmir berbat 1 yıl önce Şikayet Et
    REIS, Vatandaslik yasasi ve Anayasa yeniden belirlenmeli, Hain ve Terrorist destekçileri Vatandasliktan men edilmeli, tüm malvarliklarina el-koymali, don gömlek sinirdisi etmeli !!!
    Cevapla
  • görevi ne 1 yıl önce Şikayet Et
    görevi kötüye kullanmak değil mi bu? içişleri soruşturma açsın.
    Cevapla
  • Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ülke eyalet sistemimi varda biz bilmiyoruz bu nasıl iş İmamoğlu kim şeyinin keyfine göre hareket edebiliyor bu başkanlar mv. Vs allahmi sürme haşa bu ülkede kanun yokmu bu kanunlar sadece sıradan vatandaşlar için mi işliyor nerede bu devlet bu hükümet bu kanunlar Yeter artık adaletsizliği kaldırın artık
    Cevapla
  • hadi la 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyete ,bu zihniyete destek veren kitleye diyecek çok şey var ama terbiyemiz müsaade etmiyor
    Cevapla
  • Aynen 1 yıl önce Şikayet Et
    Son görevi biliyor daha seçilemiyeceyini tarih olacağını biliyor yerine gelecek başkanı. Bi enkaz ve yüklü borç batağı bekliyor o kimse Allahım yardım etsin Rahmtli topbaşın yaptıklarıyla kalmadı malesef istanbul
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürüldüğü saldırının görüntüleri
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı