Başakşehir'de 2 hafriyat kamyonu çarpıştı

Başakşehir'de seyir halindeki 2 hafriyat kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında baba ve oğul ile 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 09.05.2023 09:25 GÜNCELLEME 09.05.2023 10:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 13.00 sıralarında Başakşehir Sultangazi yolu İstoç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan İsa Karadoruk yönetimindeki 34 JOU 19 plakalı hafriyat kamyonu ile aynı yönde seyir halinde bulunan Nurtekin Dilsiz yönetimindeki 34 ZR 3571 plakalı bir diğer hafriyat kamyonu çarpıştı

. Kazada İsa Karadoruk ile diğer araçta bulunan Nurtekin Dilsiz ve yanında bulunan oğlu Kerem Dilsiz yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaşlar, sağlık ekiplerince araçlardan çıkarılarak hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası bir kamyonun yakıt deposunun delinmesi nedeni ile litrelerce mazot yola döküldü. Durumu fark eden bir vatandaş ise dökülen yakıtı engellemek için delinen depoya bez parçası sıkıştırıp engel olmaya çalıştı. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise olay ile ilgili çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • hikmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllanmazlar, hepsi cahil insanlar trafikte yaptıkları hareketlerin nelere mal olacağını idrak edemiyorlar.
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    yarışıyorlardır hiç normal kullanana raslayamadım bu şöförler teste tabi olmalılar sıkıntı çok büyük küçük araçları sıkıştırıyorlar inanın piskolojimizi bozdular ğörünce insanlar yaya yada araçla kaçıyorlar çok yazık hem cana hem mala biri dur desin artık.
    Cevapla
  • pütürgeli 1 yıl önce Şikayet Et
    çok hızyapıyorla başkasının başına belaolmadan birbirlerinr vurmuşlar normal
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    hafriyat kamyonlara cihaz takılmalı çok çok hızlı gidiyorlar kafasına göre döküyorlar terör estiriyorlar amma kimse dur demiyor
    Cevapla
  • Türkiye, 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kazadaki kusuru bilmiyorum ama, genel anlamda bu tür damperli araçlar trafikte terör estirmeye devam ediyor. Ayrıca trafikte en sol şeridi ihlal eden her araca cezai yaptırım uygulanmadıkça, mevcut trafiğin azalması pek mümkün olmayacaktır. Veya en azından ağır vasıta araçların sol şeridi ihlal etmemeleri sağlanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Portekizli siyasetçiden Türklere hakaret
Galada tepki çeken olay! Ünlü isimlere Gazze tokadı!