Kalp yapan kazanacak diyenler, eli silah tutan terör örgütünü görmezden geldi!

Erzurum'da taşlı saldırı provokasyonu yaşayan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Konya'da konuştu. Cumhuriyet ve Sözcü 'Kalp yapanlar kazanacak' manşeti attı. Eli silah sıkan terör örgütlerinin desteğini görmezden gelmeleri tepki çekti.

Kalp yapan kazanacak diyenler, eli silah tutan terör örgütünü görmezden geldi!
Kalp yapan kazanacak diyenler, eli silah tutan terör örgütünü görmezden geldi!
GİRİŞ 10.05.2023 04:25 GÜNCELLEME 10.05.2023 11:28
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Seçimlere 4 gün kala provokasyonlar yaşanmaya başlandı. Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun YSK’dan izin alınmadan yapılan mitinginde yaşananlar bunun son örneği oldu. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda otobüsün üzerinden konuşan İmamoğlu’nun taraftarları ile oradaki bir grup arasında taşlı kavga çıktı. Taşlar İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse de isabet etti. Belirlenen alanın dışına çıkarak izinsiz miting yapan İmamoğlu bu provokasyon üzerinden de mağdur edebiyatı rolüne büründü.

Gaziantep'te AK Partililere silahlı saldırı! O anlar kamerada!Gaziantep'te AK Partililere silahlı saldırı! O anlar kamerada!

GAZİANTEP'TE AK PARTİ'YE SALDIRI

Bugün de Gaziantep'te AK Partililere saldırıda bulunuldu. 1 gün önce İmamoğlu’na destek paylaşımı yapan CHP Meclis üyesi Ersin Atar’ın AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları’na yapılan saldırı esnasında silahlı görüntüsü ortaya çıktı. Gaziantep'te bir AVM önünde seçim çalışmaları yürüten bir grup AK Parti ve CHP'li arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. Bu sırada bölgede bulunan CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Atar tabancayla havaya bir el ateş etti. Kavgada darp sonucu yaralanan 5 kişi hastanelere kaldırıldı. 

'KALP YAPANLAR KAZANACAK' DİYENLER TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEĞİNİ GÖRMEZDEN GELDİ!

Ekrem İmamoğlu'nun, olaylı geçen Erzurum mitinginden sonra gittiği Konya mitingindeki sözlerini Cumhuriyet ve Sözcü gazeteleri, şu şekilde manşetlerine taşıdı: 'Kalp yapanlar kazanacak'.

'Eliyle taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak' diyerek iyimser tonda mesaj verme arayışı içine giren Cumhuriyet ve Sözcü'nün, eli silah tutan ve masum insanları katleden terör örgütünün Kılıçdaroğlu'na desteklerini görmezden gelmesi dikkat çekti. 7'li koalisyonun adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından terör örgütü PKK elebaşları tek tek destek mesajları paylaştı. PKK elebaşlarının destek mesajları ortadayken, Cumhuriyet ve Sözcü'nün, 'Kalp yapanlar kazanacak' manşetiyle çıkması tepki topladı.

İŞTE BAZI PKK ELEBAŞLARININ KILIÇDAROĞLU VE 6'LI MASAYA VERDİĞİ DESTEK MESAJLARI:

- Terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri altılı masa kazanırsa sadece cumhurbaşkanının değil sistemin de değişeceğini ifşa ederek, eli kanlı teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın da serbest bırakılacağını söyledi.

- PKK terör örgütünün elebaşlarından Duran Kalkan'dan muhalefete destek açıklaması geldi. Muhalefetin güçleneceğini söyleyen PKK elebaşı, "Muhalefet vardı, altılı masa. Bir iç karışıklık yaşadı. Onlara çok değinmeyelim. Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler. Önleri açıktır. Ben her zaman söyledim." dedi.

- Terör örgütü PKK'nın elebaşı Sabri Ok, Kılıçdaroğlu'na desteğini, "Amacımız siyaset yapmak. Tabi ki birilerine destek vereceğiz, birilerine vermeyeceğiz" diyerek açıkladı.

- PKK Eşbaşkanı terörist Bese Hozat, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. HDP'nin Millet İttifakı'na destek vermesini "değerli, önemli ve anlamlı buluyoruz" diyerek yorumlayan terörist Hozat "Seçimlerin sonucunu doğrudan etkileyecektir. Bu tutumu destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

- Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Helin Ümit yaptığı açıklamada AK Parti ve MHP ittifakını "bölge için bir tehlike" olarak tanımladı. Ümit, "AK Parti-MHP ittifakı yolun sonundadır, sonuna gelmiştir. Bölge açısından çok ciddi bir tehlikedir, tehdittir. AK Parti-MHP faşizminin bu seçimlerde yenilgiye uğratılması çok önemli. Burada küçük hesap yapmamak lazım." dedi.

- Kongra Gel Eş Başkanı Remzi Kartal, seçimler için altılı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Kartal, "Bu süreç faşizmin çökertilmesi, demokratikleşme, İmralı kapılarının kırılması ve açılması sürecidir. Onun için aşkla, heyecanla herkes seferber olmalıdır." dedi.

HDP aday çıkarmamıştı: PKK elebaşı altılı masaya yeni destek mesajı gönderdiHDP aday çıkarmamıştı: PKK elebaşı altılı masaya yeni destek mesajı gönderdi

PKK ve İYİ Parti aynı yerde: Terör elebaşı Sabri Ok'tan ittifak itirafı!PKK ve İYİ Parti aynı yerde: Terör elebaşı Sabri Ok'tan ittifak itirafı!

Kılıçdaroğlu'nun destekçisi PKK'dan alçak tehdit: İç savaş çıkartırız!Kılıçdaroğlu'nun destekçisi PKK'dan alçak tehdit: İç savaş çıkartırız!

PKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsatPKK elebaşı Remzi Kartal: Kılıçdaroğlu'na destek vermeliyiz, bu tarihi bir fırsat

BUGÜNE KADAR EN ÇOK SALDIRIYA AK PARTİ MARUZ KALDI

2015’ten bu yana AK Parti il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları binalarına 348 silahlı ve bombalı saldırı gerçekleştirdi. 

HDP’nin siyasi uzantısı PKK mensubu teröristler, 2015’ten bu yana AK Parti il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları binalarına toplam 348 silahlı ve bombalı saldırı düzenledi. Sandık müşahitlerini elektrik direğinde infaz eden, belediye başkanlarına kahpe pusularla pusuya düşüren, il başkanlarına suikastlar düzenleyen PKK, 37 AK Partili yöneticiyi katletti.



AK Parti'ye oy verdiği için Ömer Demirbaş ile Musa Demirbaş katleden teröristler, bakkal işleten Mevlüt Bengi’yi seçimlerde AK Parti sandık müşahidi olarak görevlendirildiği gerekçesiyle elektrik direğine bağlayarak infaz etti. AK Partili diye Şırnak Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Macartay’ın kanını akıtan HDP/PKK Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Ağrı gibi şehirlerde sürekli AK Partilileri hedef aldı. 

Bugüne kadar AK Parti binalarına düzenlenen ve hafızalara kazınan alçak saldırıların listesi şu şekilde;

• Şırnak Yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kılınç

• Şırnak Cizre: Milletvekili Mehmet Emin Dindar’ın kardeşi Ramazan Dindar ile Kale Mahallesi Muhtarı AK Partili Mehmet Zeki Macartay

• Şırnak Beytüşşebap: Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman

• Şırnak Beytüşşebap: Ebubekir Adıyaman ile Selman Öztunç

• Şırnak Silopi: Servet Bilen ile 13 yaşındaki yeğeni Diyar Bilen

• Şırnak Uludere: AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Paksoy

• Van Özalp: İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu

• Van: Mehmet Latif Şener

• Van Erciş: Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şerif Doğu

• Van: AK Parti seçmeni Taner Ünal

• Van Özalp: İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi

YOL KESİP ARAÇLARINI YAKTILAR

• Van Muradiye: İlçe Başkanı İbrahim Vanlı’nın aracı tarandı. Vanlı’nın yeğeni Adnan Vanlı şehit oldu.

• Van Edremit: Belediye başkan aday adayı Abdulcelil Tüci

• Hakkâri Şemdinli: Menderes Özer

• Hakkâri: 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Budak

• Hakkâri Yüksekova: Necmettin Adsız

• Hakkari Yüksekova: Müslüm Erdal

• Hakkari Şemdinli: Erol Tekin

SUÇLARI AK PARTİ'YE OY VERMEK

• Hakkâri Yüksekova: Belde Belediye Başkanı Tayfun Ayhan, ağabeyi Murat Ayhan saldırıya uğradı. Murat Ayhan şehit düşerken, Tayfun Ayhan ağır yaralandı.

• Diyarbakır Dicle: İlçe Başkanı Deryan Aktert

• Diyarbakır Lice: İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan

• Diyarbakır Silvan: Mahmut Taşkıra

• Diyarbakır Lice: (AK Parti’ye oy verdikleri için) Ömer Demirbaş ile oğlu Musa Demirbaş

• Diyarbakır Lice: Ramazan Mula

• Diyarbakır Lice: Arıcılık yapan AK Partili Remzi Güler ile zihinsel engelli oğlu Mahmut Güler

• Siirt Eruh: AK Partili işadamı Mehmet Salih Arslan

• Tunceli Ovacık: Rıza Örük

• Batman Kozluk: AK Partili Belediye Başkanı Veysi Işık’a ait araca silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerinden tesadüf geçen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın (22) ile 2 asker şehit oldu.

• Şanlıurfa Suruç: AK Partili Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın kardeşi Mehmet Yıldız

• Ağrı Doğubayazıt: Uzunyazı Köyü İmamı Ramazan Bozdağ

• Bingöl: Alıncak Köyünde Mahmut Bazencir

• Ağrı Doğubayazıt: Seçim müşahidi Mevlüt Bengi

• Erzurum Karayazı: Belediye Meclis Üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük

• Mardin Yeşilli: Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı AK Parti üyesi Mehmet Acu.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • deli 11 ay önce Şikayet Et
    REİS bak bu listedeki lerin katilleri hep hayatta. seçimden sonra teröristlere idam gelmez se bu iş biter.
    Cevapla
  • Şenol 11 ay önce Şikayet Et
    Kalp ❤️ kazanacak elle olan değil gönül kalbiyle kalp yapanlar kazanacak ❤️=reis
    Cevapla
  • Çorumlu 11 ay önce Şikayet Et
    az kaldı inşallah REİSSSSSSSSSSSS sonuna kadar çatır çatır çatlayın inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Şeran 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar satılık taşeron fondaş medya bunlar yaşadıkları ekmeğini yiyip suyunu içtiği havasını soluduğu ülkeye iğne ucu kadar faydası olmayan bu ülkenin taşına toprağına düşman sözde medya
    Cevapla
  • bugün yarındır 11 ay önce Şikayet Et
    Kalpleri olmadığından, yapma kalp ile sanki varmış gibi göstermeye çalışıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!