Alparslan Büyük Selçuklu'nun efsanesi Hay Sultan'la anlaştı! 3. kere TRT projesinde...

Alparslan Büyük Selçuklu ve Uyanış Büyük Selçuklu olmak üzere TRT1'in 2 tarihi dizisinde birden rol üstlenen Mehmet Özgür, Tabii platformunda yayın hayatına adım atan Hay Sultan dizisinde oyunculuk performansı sergilemeye başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun efsanesi Hay Sultan'la anlaştı! 3. kere TRT projesinde...
Alparslan Büyük Selçuklu'nun efsanesi Hay Sultan'la anlaştı! 3. kere TRT projesinde...
GİRİŞ 14.05.2023 15:14 GÜNCELLEME 14.05.2023 15:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1'de reytingleri altüst eden Uyanış Büyük Selçuklu ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi projelerde kameralar karşısına geçen deneyimli oyuncu Mehmet Özgür sürpriz bir projeye evet dedi. TRT1'in 2 dizisinde birden üstlendiği Hace Hasan Bey nam-ı diğer Nizamülmülk karakteriyle fırtınalar estiren Mehmet Özgür, yine bir tarihi projeyle daha ekranlara bomba gibi dönüş yaptı.

Modern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdıModern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdı

Mehmet Özgür, Emir Khalilzadeh'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve İsa Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı Akli Film imzalı Hay Sultan dizisiyle el sıkıştı. TRT'nin Tabii isimli dijital platformunda izleyici kitlesiyle buluşan Hay Sultan'ın başroldeki ismi Mehmet Özgür performansıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Emre Konuk'un yapımcılığında bulunduğu dönem dizisi Hay Sultan dizisinde Abdülkadir Geylani karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Mehmet Özgür, sosyal medya platformu üzerinden izleyenlerden övgü dolu yorumlar aldı. Abdülkadir Geylani'nin hayatının konu olarak işlendiği Hay Sultan dizisinin oyuncu kadrosunda Mehmet Özgür'ün yanı sıra Melisa Aslı Pamuk, Kerem Arslanoğlu ve Aytek Şayan gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Bol küfürlü bir sinema filminde bu şahsın gayet akıcı şekilde küfürler ettiğini görünce bu rollerin üstünde yapmacık durduğuna kanaat getirdim
    Cevapla
  • Vatan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu oyuncu gercekten tarihi dizilerde sahane rol yapiyor. Adeta yasiyor. Sultan Meliksah ve Sultan Alpaslan da ise mukemmel bir oyunculugu var!
    Cevapla
  • Ali hoca 11 ay önce Şikayet Et
    Hiçde bile. Gayet güzel rolü üstüne yakışıyo. Hangi artist rol aldığı bir filmden sonra başka dizide oynamıyo neticede artist. Engin Altan Düzyatan'ı nerdeyse gerçek Ertuğrul Gazi sandıydık adam şimdi uyduruk bir filmde çöp adam oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak