Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanı: Bir ismin veda vefat haberini duymaya hazır olun!

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında kim olduğunu adeta sır gibi saklayan Kayıkçı'nın peşine düşen Cezayir, aldığı yeni kararı bizzat açıklar. Yeni bölüm fragmanında bu kez Gülendam hedefe yerleştirilir ve hiç ummadığı bir zamanda ölümün eşiğine sürüklenir. Gelen son bilgilere doğrultusunda Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Gülendam'ı Işıl Yücesoy'un macerası sona eriyor.

GİRİŞ 16.05.2023 09:20 GÜNCELLEME 16.05.2023 09:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortaya çıkışıyla beraber tehlike saçmaya başlayan Azra Kayıkçı'nın namluyu Gülendam'a doğrultması tansiyonu yükseltir. 'İnci' kod adıyla tanınan Azra'nın 'Dağların çiçek açması için birinin toprak olması gerekir' çıkışına imza atması gerilimin fitilini ateşler.

Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!

Ben Bu Cihana Sığmazam 31.bölüm fragmanında, 'Doğum çiçek, ölüm topraktır' notunu bırakan Azra'nın Gülendam'ın canına kastetmeye çalıştığı sahne izleyenleri ekrana kilitledi. Diğer taraftan Kayıkçı'yı bulabilmek için elinden geleni ardına koymayan ve her türlü yolu denemekten kaçınmayan Cezayir'in yeni kararı damgasını vurdu. 'Kayıkçı'yı bulamazsak canı bildiği birilerini buluruz' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Modern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdıModern Doğu Masalları, Gönül Dağı'nın yıldızını kaptı! Yeni rolü herkesi hayran bıraktırdı

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra ölümle burun buruna gelen Gülendam karakterinin hikayesinin biteceği izleyenlere duyuruldu. Cezayir Türk'ün annesi 'Gülendam' karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümünden beri kameralar karşısına geçen usta oyuncu Işıl Yücesoy'un vedası hayranlarına hüsran yaşattı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemesin kardeş izlemeyin o zmn oğlum
    Cevapla
  • Orta Oyun 11 ay önce Şikayet Et
    Taklit dizi çekersen böyle olur. edho ya çok benzetilmeye çalışılmış. Başrolcu aşırı abartılmış berbat bence
    Cevapla
  • Edho 11 ay önce Şikayet Et
    Elle tutulur bir tane yardımcı oyuncu yok yeminle hepsi abidik gubidik bütün kadroya İlyas yeterliydi bune lan bütün komedyenleri toplamış eskiyayi kaçırmazdim bunu fragmanı bile seyredilmiyor biraz gayret şu yan tayfayı çabuk bitirirler inşallah
    Cevapla
  • O ve ben 11 ay önce Şikayet Et
    Edho yu yakalayamadı bbcs Çok ametörce sahneler var
    Cevapla
  • rizeli 11 ay önce Şikayet Et
    burdakı bazı oyuncular trt teşkilata gecse adamlara rol dah ıyı olur birde ya cekımler bukadar amatorce potlamalar sılah mermı atas anımasyonları cok bellı edıyor kendını gercege yakın bıle uyandırmıyor cok amatorcenın amatoru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..