Gönül Dağı'yla parlayan isim TRT projesinde başrolde! Seyirciler övgü yağmuruna tuttu

Şimdilerde reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin yapımcılığını üstlenen Ferhat Eşsiz, TRT’nin Tabii adlı dijital platformunda yayın faaliyetine başlayan Modern Doğu Masalları dizisine imzasını attı. Ve Gönül Dağı'nın başroldeki ismi Semih Ertürk'ü de 2 kardeşin hikayesinin konu olarak işlendiği Modern Doğu Masalları dizisine getirdi.

Gönül Dağı'yla parlayan isim TRT projesinde başrolde! Seyirciler övgü yağmuruna tuttu
Gönül Dağı'yla parlayan isim TRT projesinde başrolde! Seyirciler övgü yağmuruna tuttu
GİRİŞ 21.05.2023 10:08 GÜNCELLEME 21.05.2023 10:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yapımcısı olduğu Gönül Dağı dizisiyle çok geniş bir izleyici kitlesinin takdirini toplayan Ferhat Eşsiz, bu sefer de Modern Doğu Masalları dizisini ekran başındakilerin beğenisine sundu. Daha önce de Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Umut Apartmanı, Sonsuz Bir Aşk gibi projelerin yapımcılığını üstlenen Ferhat Eşsiz, Modern Doğu Masalları’yla iddialı bir çıkış yakalamayı başardı.

Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!Alparslan Büyük Selçuklu ile Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Hay Sultan'la geri döndü!

İkinci bir bombayı daha patlatan Ferhat Eşsiz, Yahya Samancı’nın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Modern Doğu Masalları dizisine Gönül Dağı’nın Veysel’i Semih Ertürk’ü de getirdi. Bilindiği üzere ilk sezondan bu yana Gönül Dağı’nda Ramazan ile Taner’in amca oğlu ‘Veysel Kaya’ karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Semih Ertürk’ün Modern Doğu Masalları’na transfer edilmesi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

TRT dijital platformu Tabii’de yayın macerasına atılan Modern Doğu Masalları dizisinde Semih Ertürk, ‘İbrahim’ karakteriyle kameralar karşısına geçiyor ve ‘Halil’ karakterini üstlenen Feyyaz Duman ile başrolü paylaşıyor. Gönül Dağı sayesinde popülaritesini artıran ve geniş kesimin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Semih Ertürk'ün Modern Doğu Masalları'nda sergilediği oyunculuk performansı izleyenleri hayran bıraktırdı.

ATV, 1 dizisini daha yayından kaldırıyor! Bir Küçük Gün Işığı için tüm umutlar tükendiATV, 1 dizisini daha yayından kaldırıyor! Bir Küçük Gün Işığı için tüm umutlar tükendi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ... 11 ay önce Şikayet Et
    Dizi 8 bölüm ve 2022 de çekildi zaten.yenimi haberiniz oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    eee gönül dağını bırakacakmı
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyazikki haberciyiz diye gecinen bir kitle var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir Başkent Kulisi'nde
New York Times'ın önde gelen Yahudi yazarı: Netanyahu Biden'ı kullanıyor