Fazıl Say'dan çok konuşulacak seçim sonucu açıklaması

Piyanist Fazıl Say, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 15.05.2023 08:52 GÜNCELLEME 15.05.2023 09:31
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

Piyanist Fazıl Say, Twitter hesabından resmi olmayan sonuçlara göre ikinci tura kalmış gibi görünen Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Cumhur İttifakı'nın çoğunluğu elde etmesiyle sonuçlanan TBMM seçimlerinin ardından paylaşımda bulundu.

Say, "Bu sabah; kafamda pek çok soru var hiç birine cevap yok. Şu andan itibaren susuyorum çünkü cevaplarım yok. Hep de susacağım sanırım. Nasıl oldu, neden oldu, ne oldu, yaşamımız, yaşamım, umutlar, hak, gelecek. Hiç birine yok. Bu sabah ben bu sabaha susuyorum. Hayat artık bu sabah" ifadelerini kullandı.

 

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 252
  • Harun 11 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC daim etsin,hep sus zaten faydalı bir söz bilmiyorsun
    Cevapla
  • Kadir ÖZDEMİR 11 ay önce Şikayet Et
    Bu milletin değerlerini bilmeyen ve aynı değerleri paylaşmayanlar keşke hep sussa. Ya da batılı efendilerinin kapısında gürültü yapsa. Aferin susmakta bir mertebe...
    Cevapla
  • Ramazan 11 ay önce Şikayet Et
    Aslında hiç konuşmaman lazım parmakların iş yapsın yeter oda ne kadar olursa
    Cevapla
  • Mikail 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ne haketmiş de vermemişler ??Konser parası için mi paralıyor kendini
    Cevapla
  • İsmail 11 ay önce Şikayet Et
    Akşmdan kalma ne dediğini keendide bilmiyo neyse olur böyle şeyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu