Kılıçdaroğlu'nun "yüzük" yalanı elinde patladı... "Al sana gerçek" TT oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yerel seçimleri döneminde kürsüden gösterdiği yakın siyasî tarihin sembol figürlerinden biri haline gelen alyans, 14 mayıs fiyaskosunu saptırmak isteyen muhalefetin algı operasyonu aracı oldu.

GİRİŞ 19.05.2023 14:49 GÜNCELLEME 19.05.2023 14:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na başlarken bir toplantıda yaptığı konuşmada kampanya finansmanı için bir kadının yüzük bağışında bulunduğunu şöyle aktarmıştı:

Bana 27 Mart seçim kampanyası ile ilgili ilk ücret bir hanımdan geldi. Geçen gün bir zarf. Açtım zarfı zarfın içinden bir de baktım bir yüzük çıktı. 1970 yılında nişanlanmış bir hanımefendi. Adres madres yok sadece ismi var. Bir de ufak pusula koymuş. ‘Sayın Başkanım 27 Mart seçim kampanyasının besmelesi lütfen benim bu yüzüğüm olsun’ demiş. Bu aşkı bu heyecanı holdinglerin milyarları aşabilir mi? Aşamaz.

HEZİMET SONRASI TUTMAYAN SAHTE MİLLİYETÇİLİK MASKESİ, ŞİMDİ DE YÜZÜK YALANI

Cumhur İttifakı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 323 milletvekili ile çoğunluğu kazanması, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzde 49.5 oy alması 7'li koalisyonda 2. tur için büyük bir hüsrana neden oldu.

FETÖ'den PKK/YPG'ye terör örgütlerinin desteğini arakasına alan, PKK'ya terör örgütü bile diyemeyen ancak 14 mayıs hezimeti sonrası tabanına güçlü mesaj vermek için sahte milliyetçiliğe soyunan Kılıçdaroğlu bir taraftan da gündemi meşgul etmek için bir kez daha algı operasyonlarına girişti.

Kemal Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir yüzükle geldim. İşte bütün servetim bu yüzük." dediği yalanını tekrarladı.

"Erdoğan sen parmağındaki tek yüzükle iktidara geldin. Eğer bu yüzükten başka bir şey varsa bana hırsız diyebilirsiniz dedin. Ama şimdi etrafındakilerin 7 sülalesini zengin ettin" iddiasında bulundu.

AL SANA GERÇEK TT OLDU

Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör örgütleriyle ilişkisini perdelemek için sosyal medyada paylaştığı iftira dolu son videosuna sosyal medyadan “Al sana gerçek” etiketiyle tepki yağıyor.

Terör örgürlerinin Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiği ve övdüğü açıklamaların yer aldığı videolar sosyal medyada gündem oldu.

Kılıçdaroğlu'nun 'milliyetçilik' maskesini düşüren ifşaat:

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • ustura kemal 11 ay önce Şikayet Et
    YAHU BU k.k ..üfürükten tayyare selam söyle o yare...ne dinleyip okuyup yorum yapıyorsunz..gözlerinize parmaklarınıza yazık..
    Cevapla
  • sskk 11 ay önce Şikayet Et
    kemal yönettiği sgkyı çocuklarını 1ay sgklı göstererek dolandırdı babalarından yöntem öğrenen çocukları da kendi çocuklarını küçük yaşta çalışıyor göstererek sgkyı dolandırdı. Kimseye iftira atacak yüzü yok aslında ama ha bire yalan iftira üretiyor.
    Cevapla
  • Çapula çırpa teis 11 ay önce Şikayet Et
    Boş ver yüzüğü adam.fetö ile türk ordusuna kumpas kurdunuz dedi ondan bahsedin biraz
    Cevapla
  • dedeoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Adamın en büyük eksiği SA-Mİ-Mİ-YET ve DÜ-RÜST-LÜK """ Bu erdemler kişide olmasa ama o kişi ağzıyla kuş tutsa ve hatta milyon milyon paralar dağıtıp en güzel vaadlerde bulunsa, bu millet O kişiye teveccüh göstermez ve itibar etmez... Sadece nezaket gereği verdiği selamını alır ancak içeri buyur etmeden kapı eşiğinde kelamını dinler, sonrada kapı dışarı buyur eder...
    Cevapla
  • dede korkut 11 ay önce Şikayet Et
    Yahu onun yalanlarını saymayın, doğrusu varsa onu söyleyin. Kardeşi boşuna "ABİM ADAM OLMAZ CANLARIM" diye tweet atmamıştı ya!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü