Kılıçdaroğlu yine faka bastı! Madem terördü birlikte ne işiniz vardı?

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör ile itham ettiği HÜDA PAR'ın liderleriyle fotoğrafları çıktı.

GİRİŞ 19.05.2023 12:25 GÜNCELLEME 19.05.2023 17:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı ve 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde büyük bir hüsran yaşamıştı. Uğradığı seçim hezimetinin ardından daha da sert ve çirkin bir dile başvuran Kılıçdaroğlu, art arda açıklamalarla HÜDA PAR'ı hedef almıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, Gündeydoğu'da terör örgütü PKK'ya karşı önemli bir nüfuzu olan HÜDA PAR'ı terör ile itham etse de CHP liderinin geçmişte HÜDA PAR'lı isimlerle yan yana olduğu fotoğrafları ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU, YAPICIOĞLU'NU ALKIŞLAMIŞTI

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör ile itham ettiği HÜDA PAR'ın liderleriyle fotoğrafları çıktı. Buna göre söz konusu karelerden biri 2022 yılına ait. Bahsi geçen senede merhum Milli Görüş lideri ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu birlikte katılmıştı. Programda kürsüye çıkan HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'nun konuşmasını pür dikkat dinleyen Kılıçdaroğlu, konuşmanın ardından da Yapıcıoğlu'nu alkışlamıştı.

HÜDA PAR'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Bunları yaptıkları için kaybettilerHÜDA PAR'dan Kılıçdaroğlu'na cevap: Bunları yaptıkları için kaybettiler

HÜDA PAR LİDERİYLE YAN YANA OTURMUŞTU

Kılıçdaroğlu'nun HÜDA PAR liderleriyle bir araya gelmesi Erbakan Hoca'yı anma programı ile sınırlı değil. 2020 yılında İstanbul'da düzenlenen Büyük Kudüs Mitingi'ne katılan CHP lideri program kapsamında dönemin HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam ile yan yana oturarak çay da içmişti.

DİĞER LİDERLERİN DE HÜDA PAR İLE TEMASI VARDI

CHP Genel Başkanı ve 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Millet İttifakı'nı oluşturan diğer partilerin liderlerinin de HÜDA PAR'lı isimlerle çok defa bir araya geldiği biliniyor. Söz konusu temasların da fotoğrafları bulunurken HÜDA PAR'a yönelik ithamların arkasındaki amacın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yıpratma düşüncesi olduğu net bir şekilde ortada duruyor.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 12
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Açıklama süper
    Cevapla
  • Drachen 1 10 ay önce Şikayet Et
    Hdp ve Yeşiller partisinin temsilciliğini yaptığı PKK terör örgütü değil mi ?? Sen seçimlerde bu partiler ile ortak değil'miydin ey Kemal ve partisi CHP . O terör partilerinin desteği olmasa bu kadar oy alabilir'miydin acaba . Türkiye'nin kalkınmasının, geri kalmasının , Ekonomik zorluklar yaşamasının tek sebebi bu CHP , yıllardır Ülkenin yakasından düşmediler. Ülkeyi soydular resmen.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bay bay kemal bu ülkenin neşe kaynağı morelin bozuksa onu dinle bütün nesen yerine gelir yanlış iş yapıyor siyaset değil komedyen olmalıydı...
    Cevapla
  • yaz 10 ay önce Şikayet Et
    hizbullah diye bir terör örgütü yok Türkiyede. MİT İranın terör örgütünün Türkiyeye sızmasına asla izin vermedi. Pkk kürt oylarının tamamının hdpye gitmesi için hüdapara iftira atıyor. Tıpkı cia fetöcülerinin pkknın yaptığı cinayetleri jitem denilen uyduruk bir yapıya attığı gibi. Bugün pkk partisine oy veren kürtler pkknın yaptığı cinayetleri jitemin yaptığını sanıyor.
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 10 ay önce Şikayet Et
    Hüdapar terörizt değil.o da biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!