Bakan Fahrettin Koca'nın acı günü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren anneannesi Sultan Yaylalı (88), son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bakan Fahrettin Koca da katıldı.

GİRİŞ 29.05.2023 15:22 GÜNCELLEME 29.05.2023 16:23
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın anneannesi Sultan Yaylalı, rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Yaylalı'nın cenazesi, bugün Kulu ilçesi Acıkuyu Mahallesi’ne getirildi. Cenaze törenine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Valisi Vahdettin Özkan, protokol üyeleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Sultan Yaylalı'nın cenazesi Acıkuyu Mahallesi Camii’nin önünde kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedildi. Bakan Koca, defin sonrası taziyeleri kabul etti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Ayşe Nur 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanımızın başı sağ olsun
    Cevapla
  • prensip33 10 ay önce Şikayet Et
    gani gani rahmetiyle muamele etsin
    Cevapla
  • Misa 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • Misafirrr 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir