Trabzon'dan kahreden haber! Bahçede oyun oynarken...

Trabzon'da evlerinin bahçesinde oyun oynayan çocuğa yorgun mermi isabet etti. Hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki K.C.Ö'nin hayati tehlikesi devam ediyor.

GİRİŞ 11.06.2023 12:26 GÜNCELLEME 11.06.2023 12:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon'da, evlerinin bahçesinde oynarken yorgun mermi isabet eden çocuk ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi'nde yaşadıkları sitenin bahçesindeki oyun parkında arkadaşlarıyla oynayan 9 yaşındaki K.C.Ö'ye yorgun mermi isabet etti.

Yere düşen çocuğun ağız ve burnundan kan geldiğini gören arkadaşları, tahterevallinin çarptığını zannederek K.C.Ö'nün ailesine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan K.C.Ö'nün çekilen tomografisinde baş bölgesinde yorgun mermi olduğu belirlendi.

Hastanenin yoğun bakım servisine alınan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ateş eden zanlının bulunması için çalışma başlattı.

Öte yandan, arkadaşlarıyla oynayan çocuğun bir anda yere yığıldığı anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ayyildizim 10 ay önce Şikayet Et
    Herkeste silah heryerde silahhh cok mu mertlik bu silah Cahillikten baska hicbirsey degil insan cani bu kadar ucuz olmamali... O ana baba ne zorluklarla yetistiriyor dokunmaya kiyamiyor bir serseri geliyor bi kursunla hayatini karartiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri