Cüneyt Yüksel: Dava arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum

Seçimlerde milletin iradesi ile dalga geçen Melek Mosso'nun konseri ile büyük tepki çeken ve sonrasında istifa eden AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'den istifa sonrası yeni açıklama geldi.

GİRİŞ 17.06.2023 12:10 GÜNCELLEME 17.06.2023 16:43
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

Son dakika haberine göre 57. Tekirdağ Kiraz Festivali'ndeki etkinlikler öncesinde Melek Mosso (Melek Davarcı) konserinin iptal edilmesi yönünde defalarca kez yapılan uyarılara kulak tıkayarak AK Partililere küfreden şarkıcıyla birlikte sahneye çıkan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in bu davranışının sonu istifa ile bitmişti.  Yüksel’in yerine Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar göreve getirilmişti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa ettiSüleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel istifa etti

Melek Mosso'ya sahnede sarılıp şarkı söyleyen AK Partili başkan özür diledi!Melek Mosso'ya sahnede sarılıp şarkı söyleyen AK Partili başkan özür diledi!

"CANIMDAN AZİZ BİLDİĞİM MİLLETİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Cüneyt Yüksel istifa sonrası vatandaşa ve teşkilata seslenen daha samimi bir açıklama ile tekrar özür diledi. Yüksel "Konserde sanatçının özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla, canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek; Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu “Türkiye Yüzyılı” vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim." ifadelerini kullandı.

İŞTE YÜKSEL'İN O AÇIKLAMASI;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, AK Parti Tekirdağ teşkilatlarında 2009 yılından bu yana hiç ara vermeden; ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Değerli yol arkadaşlarımızla beraber verdiğimiz üstün gayretle, kıymetli hemşehrilerimizin teveccühünü alarak güzel ilçemiz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini üstlendim.

"HAYSİYETİM VE ONURUMLA SÜLEYMANPAŞA'MIZA HİZMET ETTİM"

Göreve başladığım andan itibaren; çalışma arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden, "Halka Hizmet, Hakk'a Hizmet" anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın şahitliğinde, şerefim, haysiyetim ve onurumla Süleymanpaşa'mıza hizmet ettim.

"DAVA ARKADAŞLARIMDAN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM"

Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimize ve milletimize hizmet etmek için gerektiğinde mevcudiyetini dahi feda etmeyi göze alarak yola çıkmış insanlarız. Bu yolda, birlikte mücadele etmekten onur duyduğum dava arkadaşlarımı üzmek ya da kırmak asla aklımdan geçmemiştir. Bu nedenle kendilerinden tekrar helallik istiyorum.

"DAHA FAZLA ÜLKE GÜNDEMİNİ MEŞGUL ETMEMEK ADINA GÖREVİMDEN FERAGAT ETTİM"

Konserde sanatçının özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla, canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek; Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu “Türkiye Yüzyılı” vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim.

Esas olan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlete ve millete sadakatle hizmet etmek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 263
  • ÖMER 10 ay önce Şikayet Et
    Özürünüz kabul edilmedi.Bence sağlam bir tövbe etmek lazım.. Hepimizin tövbe etmesi lazım.Biz nasılsak öyle yönetiliriz.
    Cevapla
  • Urfalı 10 ay önce Şikayet Et
    Yaramaz insan, sen milletin önünde git karıya sarıl, şarkı söyle, cicilik yap, sonra Aziz milletim de. Hadi oradan....
    Cevapla
  • Ademoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Bakıyorum da Müslüman’ım diyenler hakaretler , küfürler yağdırmış yorumlarda. Hem Müslüman hem küfür???? Küfür ile Kâfir kelimesi aynı kökten gelir. Varın siz düşünün.!!!
    Cevapla
  • Vayandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Milleti aşağılayan aşağılık faşistlerein devri bitti artık her yerde ezin hunları fırsat vermeyin aslında ne kadar ezik olduklarını fetöcüler ceya pkk lılarla denk olduklarını bilsinler. Yıllarca millete mahalle baskısı yaptınız şimdi bedelini ödeyin
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 10 ay önce Şikayet Et
    Güç zehirlenmesi yaşamışsın. Koltuk gitti güç gitti. Aklın başına geldi hadi şimdi git mosso öpsün seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!