Ankara'daki zehirlenme vakasında yeni gelişme! 2 kişi tutuklandı

Keçiören'deki bir apartmanda meydana gelen zehirlenme olayına ilişkin, gözaltına alınan 5 kişiden adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı. Otopsi işlemleri tamamlanan anne ile kızın cenazesi ailesine teslim edildi.

Ankara'daki zehirlenme vakasında yeni gelişme! 2 kişi tutuklandı
Ankara'daki zehirlenme vakasında yeni gelişme! 2 kişi tutuklandı
GİRİŞ 17.06.2023 20:13 GÜNCELLEME 17.06.2023 20:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda dün 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i ağır 10 kişinin ise etkilendiği böcek ilacından zehirlenme olayına yönelik 5 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3'ü serbest bırakılırken, 2'si adliyeye gönderildi.

Savcılıktan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ilaçlama firması çalışanı şüpheliler B. Akça ve İ. Çatuk, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçlarından tutuklandı.

ANNE İLE KIZIN OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Böcek ilacından zehirlenerek hastaneye kaldırılan 10 kişinin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu arada vefat eden anne ile kızının Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Babaları da zehirlendiği için hastanede tedavi edilen 2 kişinin cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

Keçiören'de dün bir apartmanda ikamet eden ailenin baş dönmesi, bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle yaptığı ihbar üzere adrese sağlık ekipleri yönlendirilmişti.

İki kişinin hayatını kaybettiği olayda, polis, AFAD, UMKE, SAKOM ve GAMER ekiplerinin çalışmaları sonrası, zehirlenme belirtisi gösteren 1'i ağır 10 kişi de hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Ev sahibi neden yok peki sadece ilac lama yapan tutuklandı oraya kendi kafasına göre gitmedi sonuçta
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 10 ay önce Şikayet Et
    Masum insanları öldürenler ve ilaçlama yaptırıp apartmana haber vermeyenler cinayetten yargılanıp en ağır cezayı almalıdır.
    Cevapla
  • iha 10 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir ilaçmış bu
    Cevapla
  • yallah söför 10 ay önce Şikayet Et
    bu bocek ilacları çok tehlikeli. evde karınca var diye bir sprey sıktım. spreyin hepsi havaya karışıp beni zehirledi. anında kıvrandırdı. hayatımın en acı anlarını yaşamıştım. neyseki hemen kapıya koşup temiz hava aldım 112 yi arayabildim. gelen sağlık ekibi panzehir getirmese ben ölmüştüm.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu