CHP'de kavga kızışıyor! Ekrem İmamoğlu cephesinden Canan Kaftancıoğlu'na gönderme

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun "Kılıçdaroğlu olmasaydı İmamoğlu profilinde biri İBB Başkan Adayı olamazdı" sözlerine Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun'dan yanıt geldi.

CHP'de kavga kızışıyor! Ekrem İmamoğlu cephesinden Canan Kaftancıoğlu'na gönderme
CHP'de kavga kızışıyor! Ekrem İmamoğlu cephesinden Canan Kaftancıoğlu'na gönderme
GİRİŞ 29.06.2023 10:42 GÜNCELLEME 29.06.2023 12:03
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sözcü gazetesine verdiği söyleşide İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘değişim’ açıklamalarını parti kurulları yerine kamuoyunda yapmasını eleştirmişti. Kaftancıoğlu, konuya ilişkin olarak, “Buna dair kamuoyuna bir mesaj vermek o kişileri belki kamuoyunda bir anlık popüler yapabilir ama soru şu; Biz popüler olarak mı siyaset yapacağız, yoksa bunu yapmadan CHP’nin örgütlü yapısını mı güçlendireceğiz ve değişimi buradan mı başlatacağız” demişti. Kaftancıoğlu, parti içi meseleleri dışarıda konuşanların CHP’yi yıprattığını dile getirmişti ve Kılıçdaroğlu’nun ‘gitmeli, bırakmalı’ diye itibarsızlaştırıldığını da savunmuştu.

KAFTANCIOĞLU, KILIÇDAROĞLU'NA SAHİP ÇIKMIŞTI

Canan Kaftancıoğlu ayrıca, “Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan olmasaydı Cumhuriyet Halk Partisi’nde benim gibi bir siyasi aktör -beğenirsiniz, beğenmezsiniz- olamazdı. Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan olmasaydı çok büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu profilinde birisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olamazdı” ifadelerini kullanmıştı.

MURAT ONGUN'DAN KAFTANCIOĞLU'NA TEPKİ

Kaftancıoğlu’nun sözlerine İBB’den yanıt geldi. İBB Başkanı İmamoğlu’nun basın danışmanı Murat Ongun, Kaftancıoğlu’nun sözlerine gönderme yaparak ‘profil’ paylaşımında bulundu. Ongun, Twitter hesabından ““Profil”den İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu” ifadelerini kullanarak İmamoğlu’nun profilden çekilmiş 4 adet fotoğrafını paylaştı ve tweette göz kırpan emoji kullandı.

KAYNAK: HABER7
Bekir Sıtkı Şirin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bekir Sıtkı Şirin
YORUMLAR 82
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar da delikanlı gibi çıkıp açıkça konuşmuyor hep bir ima bir gönderme üstü kapalı mesajlar. Kardeşim bir defa da çıkıp aday olun kazanın veya kaybedin. Millet bıktı sizden
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Kibir abidesi ne oldum delisi kendini beğenmiş işi gücü yalan dolan üçkağıt iftira fitne peşinde koşan işbilmez din tüccarı Ekrem senin şer yüzün ortadayken bir şamarda kendi içinizden yiyin beter olun hainler
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 9 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu nun derdi CHP yi değil kendini kurtarmak.
    Cevapla
  • HarunG 9 ay önce Şikayet Et
    hah iste boyle, yiyin birbirinizi bi rahat etsin memleket
    Cevapla
  • Analiz 9 ay önce Şikayet Et
    Gözün aydın istanbul 8 ay sonra kurtıuluyorsun profili düşükten. Chp başkanı olayım derken ibb den de oldu.
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Inşallah. Allah bu habisten bizi kurtarsın. Gayret etmek ve çalışmak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü