Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı konuları ne?

Kabine Toplantısı için beklenen tarih yaklaştı. Bayram tatilinin sonuna yaklaşırken Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi araştırılıyor. En son 14 Haziran tarihinde yapılan Kabine Toplantısı'nda ekonomi ve siyasi gündem ele alınmıştı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı konuları ne?

Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı konuları ne?
Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı konuları ne?
GİRİŞ 30.06.2023 12:07 GÜNCELLEME 30.06.2023 15:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kabine Toplantısı tarihi için geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaş, 3 Temmuz'da gerçekleşmesi beklenen Kabine Toplantısı kararlarını merak ediyor. İki hafta arayla yapılan Kabine Toplantısı'nda hangi konuların konuşulacağı sorgulanıyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı konuları ne?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

En son 14 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı için 24 Haziran tarihi düşünülüyordu. Ama bayram tatilinin 9 güne çıkarılması sebebiyle Kabine Toplantısı tarihi ertelendi.

Bu sebeple Kabine Toplantısı'nın Temmuz ayının ilk haftasında yapılacağı düşünülüyor. Toplantı için kesin tarih belirlendiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NE?

Kabine Toplantısı konusu için herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ama gerçekleştirilecek Kabine Toplantısı konusu olarak ekonomik gelişmeler, emekli - memur  zammı değerlendirilmesi ve deprem konutları olacağı düşünülüyor.

SON KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NELER?

14 Haziran tarihinde yapılan son Kabine Toplantısı kararlarında asgari ücret hakkında görüşmeler yapılacağı belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konunun yapıcı olduğunu söyleyerek herkesin içine sineceği bir rakam olacağı vurgusunu yapmıştı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    iyi de bu nafaka konusu anayasa mi niye kimse el atamiyor bir sey yapmiyor yada ortalik sahte gelin damat kayniyor niye cezasi yok dini nikah da kayit altina alinacak artik kim kim oldu ayrilan butun herkes DNA verecek cocuk kimin belli bile degil erkek nafaka veriyor bosuna
    Cevapla
  • Acil 10 ay önce Şikayet Et
    Evlilik desteği bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor ekonomi ekonomi ekonomi
    Cevapla
  • Engin 10 ay önce Şikayet Et
    Faizsiz Evlilik destegi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır