Zelenskiy bugün İstanbul'a gelecek: Erdoğan'la kritik görüşme!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine, bugün İstanbul'a gelecek.

GİRİŞ 07.07.2023 07:55 GÜNCELLEME 07.07.2023 09:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir araya gelecek, ardından heyetler arası görüşme gerçekleşecek. Görüşmeler sonrasında Erdoğan ve Zelenskiy ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek.

Görüşmelerde, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son gelişmeler, süresi 17 Temmuz'da dolacak Tahıl Koridoru Anlaşması ile iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

Zelenskiy: 'Kaçırılan 200 bin çocuğumuzun nerede olduğunu bilmiyoruz'Zelenskiy: "Kaçırılan 200 bin çocuğumuzun nerede olduğunu bilmiyoruz"

Zelenski'den korkutan açıklama: Rusya Zaporijya Nükleer Santrali'ne patlayıcı yerleştirdiZelenski'den korkutan açıklama: Rusya Zaporijya Nükleer Santrali'ne patlayıcı yerleştirdi

Zelenskiy'den NATO'ya çağrı!Zelenskiy'den NATO'ya çağrı!

Zelenskiy: Ukrayna'yı Kırım olmadan düşünemiyoruzZelenskiy: Ukrayna'yı Kırım olmadan düşünemiyoruz

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Ömer 9 ay önce Şikayet Et
    biraz barış zor abd ab-güçlü zengin hakim vb varken kimse tayyibi- doğruyu zayıfı hakkı haklıyı dinlemez tınlamaz bu dünya böyle
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Hiçbir sey çikmaz burdan. Zelensky ABD' nin adamı. Değişiklik olsun diye geliyordur. Yada biraz daha mülteci çocuk alín diyecektir.
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Amarikanin avrupanin cikardigi savasa bizmi bitirelim bu kadar eyilik yapiyoruz bundan turkiyenin cikari ne bence birsey degil birakin kim cikardiysa onlar ugrassin bize ne yahudilerin zionistlerin cikardigi savasa tahilmis suymus buymus inanin avrupa abd erdogana hala dusman kesinlikle bu ukrayna savasin turkiyenin karismamasi daha dogru olur turkiye ne kadar eyilik ettiyse hep kotuluk
    Cevapla
  • bübü 9 ay önce Şikayet Et
    barış çıkabilir demedi demeyin .. merhaba isveç güle güle ukranya
    Cevapla
  • Ekonomi 9 ay önce Şikayet Et
    Bırakın Zelenskyi melenskyi Yüksek vergiler ve zamlar tufanına tutulduk ne olacak bu milletin hali ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!