Ünlü isimlerden Özkan Uğur'un vefatının ardından başsağlığı mesajları

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur, yoğun bakımda tedavi gördüğü İstanbul'da 69 yaşında vefat etti.

GİRİŞ 08.07.2023 22:06 GÜNCELLEME 08.07.2023 22:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Usta sanatçının vefatının ardından sanat camiasından birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından üzüntülülerini dile getirerek, başsağlığında bulundu.

Hasan Kaçan, "Tekrar mülaki oluruz bezm-i ezelde. Evvel giden ahbaba selam olsun erenler. Allah gani gani rahmet eylesin güzel insan." ifadelerini paylaştı.

Özkan Uğur'un cenaze programı belli olduÖzkan Uğur'un cenaze programı belli oldu

KOÇYİĞİT: ÖZKAN UĞUR'A ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Hülya Koçyiğit, paylaşımında şunları kaydetti:

"Türk pop ve rock müziği MFÖ grubunun kıymetli üyelerinden Özkan Uğur'u kaybettik. Sanat dünyası çok önemli bir değerini daha son yolculuğuna uğurlayacak. Sevgili Özkan Uğur sesiyle, müziğiyle kalplerimizde yaşamaya devam edecek. Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum."

Yılmaz Erdoğan, "Özkan Ağabeyim ruhun şad olsun." ifadesini paylaşırken, Nilgün Belgün, "Özkan Uğur'u kaybetmişiz. Çok ama çok üzgünüm. Allah rahmet etsin. Ülkemizin ve ailesinin başısağolsun. Çok değerli bir müzik adamıydı." değerlendirmesini yaptı.

Son dakika haberi: Özkan Uğur hayatını kaybetti!Son dakika haberi: Özkan Uğur hayatını kaybetti!

Yazar Tarık Tufan, "Biz dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun, bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun. Hayatımıza kattığın bütün güzellikler için teşekkür ederiz Özkan Uğur. Rahmet olsun." açıklamasını yaptı.

PEKER: SENİ ÇOK SEVDİK ÖZKAN AĞABEYİM

Hakan Peker, "Ağabeyimi kaybettik çok üzgünüm. Benim de 'hayatıma 'Karam' şarkımda yaptığın o güzel vokal ile dokundun. Seni çok sevdik Özkan ağabeyim. Sanat camiasının başısağolsun ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Şarkıcı Işın Karaca da şu paylaşımı yaptı:

"Özkan'ım... Gittiğin yerde neşeni saçmaya devam edeceksin. İyi ki kişisel olarak seninle omuz omuza çokça çalışma şansım oldu. Yeri geldi öğretmenim oldun, yeri geldi o son notaya vurayım diye fırça attın. İyi ki hayatıma dokundun. Yattığın yerde huzurlu ol. Hayatımdaki yerin tarifsiz. Bugün göklere bir usta gönderdik. Hepimizin başı sağolsun.

EVCİMİK: ALLAH AİLESİNE SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN

CNN Türk yayınına bağlanan Yonca Evcimik, Uğur'un vefatıyla ilgili taziyelerini iletti. Evcimik açıklamasında, "Çok küçük yaştan itibaren tanıyorum. İzleme şansına nail olduk. O kadar uzun yıllardan beri o kadar çok jenerasyona hitap ettiler ki; yeri doldurulamayacak müzisyenlerden bir tanesi. Çok üzüldüm çok. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Her anı herkese pozitif enerji veren ve hep ortamı yükselten bir kişilikti. Hiç kızgın görmedim. İnanamıyorum." dedi.

ALİŞAN: MEKANIN CENNET OLSUN ABİ

Sosyal medya hesabından taziyelerini ileten Alişan, "Çok üzgünüm, çok üzgünüz. Her şeyden önce kalbi tertemiz ve büyük bir ustayı kaybettik. Seni tanıdığım için ve seninle çalıştığım için çok gururluyum Özkan Abi. O güzel kalbinin mükafatını inşallah cennette alacaksın. Başta ailen olmak üzere biz sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun abi." dedi.

EVGİN: TÜM MÜZİKSEVERLERİN BAŞI SAĞOLSUN

Erol Evgin de MFÖ grubunun en dinamik elamanı olduğunu belirterek, "Çok büyük bir kayıp. Tüm müzikseverlerin başı sağolsun. Çok alçak gönüllü, çok naif bir insandı. Müzikteki üstün yeteneğinin yanı sıra oyunculuğu da çok orijinaldi. Eşkıya filminde izlemiştim. Oyunculuğu da çok çok iyiydi. Ses sanatçıları zaman zaman film çekerler popülariterliğini yaymak için. Çok iyi bir aktördü. Bütün müzik dünyasına sabır diliyorum." dedi.

Derya Uluğ: Özkan Uğur’u kaybetmişiz. Üzüntümü tarif edemiyorum çok önemli bi müzisyen harika bi insandı… Mekanı cennet olsun…

Mert Fırat: Hepimize çok büyük bir örnekti, hem insanlığıyla hem toplumdaki var oluşuyla. Ne desek boş, 2 dakikaya sığmaz, bence yıllara sığmaz Özkan Uğur. Çok büyük bir acı...

Murat Boz: Yok ki diyecek bir şey, düğümlendi boğazım.. ah be Özkan abi .. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde uyu...

Şarkıcı Kıraç, Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Sabahat Akkiraz, Mustafa Sandal, Acun Ilıcalı, komedyen Yavuz Seçkin, Suat Suna, Kubat, Deniz Seki ve oyuncu Erkan Petakkaya da sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.

Ayrıca İstanbul Devlet Opera ve Balesi de şu açıklamada bulundu:

"İstanbul Devlet Opera ve Balesi olarak kurumumuzun değerli sanatçılarından Aysun Aslan'ın eşi ülkemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılarından biri olan sevgili Özkan Uğur'un vefatının ardından büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Değerli sanatçımızın mekanı cennet, ışığı ve toprağı bol olsun. Başta kıymetli eşi Aysun Aslan olmak üzere, tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Onu hiçbir zaman unutmayacağız."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Can c 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Efendi insanlar 9 ay önce Şikayet Et
    Bu grup terbiyeli, halkın değerlerine saygılı, her üçü de edebli, terbiyeli, beyefendi, sağa sola saldırmaz, saygıdeğer temiz insanlar. Merhuma Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • TR TEKTİR 9 ay önce Şikayet Et
    Bir keresinde İzmir çeşmede konserleri vardı ve kdnilerinin şöförlüğünü yapmıştım tanışma şansım oldu.Çok iyi birisiydi öyle artisim ünlüyüm büyüksen esi yoktu.Rabbim hani gan rahmet etsin ailesinin başı sağolsun.
    Cevapla
  • CAN. BAR 9 ay önce Şikayet Et
    Topraktan geldi insan yine toprağa dönecek . İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Varsa imanın allah rahmet eylesin . Yoksa da ışıklar içinde uyusun
    Cevapla
  • 3737 9 ay önce Şikayet Et
    Dediğin gibi yoksa ışık gösteriyorlar. Ama rahmetli Allah Kuran bilendir. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    beter ali allah sna rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı: Meteorolojiden 28 ile son dakika uyarısı!
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum