Öğretmenlerin yer değiştirme görev süresi hesabında değişiklik!

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında kadrolu öğretmenlerin 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru işlemleri için görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.

Öğretmenlerin yer değiştirme görev süresi hesabında değişiklik!
Öğretmenlerin yer değiştirme görev süresi hesabında değişiklik!
GİRİŞ 19.07.2023 01:02 GÜNCELLEME 19.07.2023 01:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bakanlığın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, öğretmenlerin 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularında görev sürelerinin hesaplanmasında 31 Aralık esas alınacak.

'ESAS TARİH 31 ARALIK OLARAK DEĞİŞİTİRİLDİ'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Öğretmenler odasındaki sohbetlerimizin bir sonucu daha, '2023 Yılı İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Duyurusu'nda görev sürelerinin hesabında esas alınan '30 Eylül 2023' tarihini, '31 Aralık 2023' olarak değiştirdik. Tüm eğitim ailemize hayırlı olması temennisiyle" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Cozum uret 9 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı torununa her şeyi daha kötüsüyle örneklendireceksek o zaman Özelde çalışan öğretmenlere de Afrika'daki açları örnek verelim Onlara göre durumları daha iyi, ya da en doğrusu herkese gerçekten Hakkı teslim edilsin. kira ücretinin üstüne, geçimini sağlayacak maaş verilsin
    Cevapla
  • Faik Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Bir Öğretmen olarak söylüyorum..Öğretmenler yan gelip yatıyor hepsi okulda borsa oynuyor..Sonra kendi çocuklarını özele gönderiyor.Özeldeki hocalar daha az alıyor.Sonra devletin maaşını beğenmiyorlar..
    Cevapla
  • Cin Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Ogretmenmis, kirası kadar maaş alan kişi cok maas alıyor MUŞ, ozel sektör köle kullanıyor, ogrenciyi soyup, öğretmene vermiyor diye, memur kirasini da mi odemesin. Sen olsa olsa fitne cikaran birisin.
    Cevapla
  • KamuMühendisi 9 ay önce Şikayet Et
    Kamu Mühendisleri ne olacak?
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 9 ay önce Şikayet Et
    Bu hesaba göre öğretmenlerin maddi manevi tüm sorunları çözülmüş oldu, arkadaş öğretmen aldığı maaşla geçinemiyor siz asıl ona bir çare üretin.
    Cevapla
  • Öğretmen 9 ay önce Şikayet Et
    Öğretmenlikle ilgili yeni bir şey çıkarmayın lütfen. Her gelen yaparım deyip bozdu. Lütfen hiç bir şeye karışmayın. Rayına otursun, izleyin. Her yapılan uygulama bir kesimi mağdur grubu yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."