Umre fotoğrafı tepki çeken Fulya Öztürk'ten peş peşe açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turunu ziyaretini izlemek için Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke'ye giden Fulya Öztürk, eleştirilen "Umre" fotoğrafıyla ilgili arka arkaya açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 19.07.2023 08:01 GÜNCELLEME 21.07.2023 09:49
Bu Habere 962 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turunu izleyen gazeteciler arasında yer alan ve Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke'ye giden Fulya Öztürk, Umre ziyareti yaptığını duyurdu.

"Milletin parasıyla/vergileriyle bedavaya Umre yaptın" tarzı ifadelere maruz kalan ve hedef gösterilen Öztürk, eleştirilere yanıt verdi.

İLK AÇIKLAMA 18 TEMMUZ'DA GELDİ

Türker Akıncı'nın kendisini savunduğu bir Twitter gönderisinin altına konuyla alakalı düşüncelerini yazan Fulya Öztürk, "Gece 2.30'da gittim, yüreğimden geldi. Otelde uyumak istemedim; kalktım, gittim. Kimseye zararım yok, kimsenin parasıyla gitmedim. Yazmazdım da sen şimdi paylaşınca yazayım dedim. Yoksa ben, benim üzerimden dikkat çekmeye çalışanlara prim vermem, onlar ancak tweet atar" ifadelerini kullandı.

FULYA ÖZTÜRK'TEN 21 TEMMUZ'DA İKİ AÇIKLAMA DAHA

Akıncı'nın gönderisine bıraktığı açıklamadan günler sonra bu sefer de Instagram'dan açıklama daha yapan Fulya Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

"İş yoğunluğundan geç dönüş yapıyorum. Binlerce mesaja, desteğe bin teşekkür ederim. Özellikle Abdülkadir Selvi'nin köşesinde yazdıkları beni çok duygulandırdı. Bu arada, kıskançlıklara linçlere alışığım. İşkolik biri olarak, inanın TT (trend topic) muhabbetiyle ilgilenmedim. Beni bilen bilir zaten, sevenim çok. Bu arada ne Fulyaymışım be. Bir tweet attım, 23 milyon görüntülenme almış. Bilgisiz, kıskanç, iftiracı, algıcı kötü kalpliler; Allah size akıl, vicdan versin."

Instagram mesajı sonrası bir de Twitter'dan yazan Öztürk, "O değil de attığım Umre tweeti 23 MİLYON görüntülenme almış. Senaryo, algıcı iftiracılarla büyümüş büyümüş. Tabii baktım da destek tweeti daha çok, o sayede de çok okunmuş tweet. Sevenimiz çok, çok şükür. Herkese hayırlı cumalar, merhametli günler." dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 962
  • Yusif 9 ay önce Şikayet Et
    Seni coooook seviyoruz Fulya hanım ! Azerbaycandan Selam olsun Şanlı Türk Milletine
    Cevapla
  • Mukaddes 9 ay önce Şikayet Et
    Allah kabul etsın ne guzel kızım meyhaneye dıskoya gıtseydın eyer bukadar kudurmazlardı
    Cevapla
  • İbrahim Daştan 9 ay önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin. Fesat insanları boşverin. Allah hac yapmayı da nasip etsin.
    Cevapla
  • Fatma 9 ay önce Şikayet Et
    Allah niyetinizi kabul etsin.Başörtü de çok yakışmış.Allah hepimizin karşısına yüreği ve niyeti güzel insanlar çıkarsın.
    Cevapla
  • Fatma 9 ay önce Şikayet Et
    Fulya hanımı çok severek dinliyorım. Allah kabul etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!