Yatırım yalanıyla 10 kişiyi 16,5 milyon dolandırdığı ortaya çıktı

Kayseri'de, yatırım yalanıyla 10 kişiyi toplam 16,5 milyon lira dolandıran şahıs, polis ekipleri tarafından Ankara'da yakalandı.

Yatırım yalanıyla 10 kişiyi 16,5 milyon dolandırdığı ortaya çıktı
Yatırım yalanıyla 10 kişiyi 16,5 milyon dolandırdığı ortaya çıktı
GİRİŞ 21.07.2023 16:17 GÜNCELLEME 21.07.2023 16:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayseri’de yaşayan M.G, 2 yıl içinde 'Forex' yatırımı adı altında para kazandığını söyleyerek, yatırım amaçlı 10 kişiden toplam 16,5 milyon TL aldı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan mağdurlar, polise haber verdi.

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, M.G'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda şüpheli, İstanbul’a otobüsle gittiği sırada düzenlenen operasyonla Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) yakalandı. Gözaltına alınarak Kayseri’ye getirilen M.G, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    otobüse binmesi taktik icabı, uçağa binse anında enselenir, hava trafiğinde daha hassas kontroller var
    Cevapla
  • Aç Gözlüler 9 ay önce Şikayet Et
    Bedava kefen bulsanız hemen öleceksiniz. Elinizde bir miktar birikiminiz var. Aç gözlülüğünüzü de bilmeyen yok. Bedava çok fazla kazanacağına inanan, aklı yok-parası çok aç gözlü farelere peynir büyük gösterilince koşuşuyorlar. Sonucuna katlansınlar.
    Cevapla
  • Koylü okur 9 ay önce Şikayet Et
    Paranızı helal yollardan kazanın, bereketli olsun. Bu haber yeni ama olay yeni değil. Yüzlercesini seyrett, yinede o tuzağa düştük, düşüyoruz. Helal kardeşim helal yoldan, birde zekatı sadakayı boşlamayın. Kazandıklarınızın içinde ihtiyaç sahiplerinin hakkı olduğunu unutmayın.
    Cevapla
  • Sahin 9 ay önce Şikayet Et
    Bu şahis kayserilileri kandırdıysa artık gerisini siz düşünün dünyada bir numara dolandırıcı demektir
    Cevapla
  • Nereli? 9 ay önce Şikayet Et
    Kendisi de Kayserili olabilir
    Cevapla
  • Ayarcı 9 ay önce Şikayet Et
    On altı buçuk milyon çarpmış... otobüse biniyor...BRAVO...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı