Engelli hastalara eziyet eden caniden pişkin sözler: Şakalaşıyorduk!

Büyükçekmece'de engelli hastalara şiddet uygulayan Nuri C., "Sadece samimi, sevecen bir şekilde şakalaşıyorduk. Biz bazen böyle şakalaşırdık" sözleriyle kendini savunmaya çalıştı.

GİRİŞ 25.07.2023 16:51 GÜNCELLEME 25.07.2023 16:53
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece'de, bir engelli bakımevinde hastaya şiddet uygulayan Nuri C. ile o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Melek P.'nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Nuri C. ifadesinde, "Bakım merkezinde 70 hastam vardı. Hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyor bakımlarını yapıyordum. Sadece samimi, sevecen bir şekilde şakalaşıyorduk. Biz bazen böyle şakalaşırdık" dedi. Video çektiği iddia edilen Melek P. ise suçlamaları reddederek görüntüleri kendisinin çekmediğini söyledi. 

Büyükçekmece'deki bakımevinde bakıma muhtaç bir hastaya şiddet uygulayan Nuri C. ve o anları videoya çeken Melek P. görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen şüpheliler, savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Şüphelilerin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. 

"SADECE SAMİMİ, SEVECEN BİR ŞEKİLDE ŞAKALAŞIYORDUK" 

Nuri C. ifadesinde, "Ben bu bakım merkezinde 1 yıldır çalışıyorum. 70 hastam vardı, hepsiyle ayrı ayrı ilgileniyor, bakımlarını yapıyordum. Amacım hastaya zarar vermek onu aşağılamak değildi. Sadece samimi, sevecen bir şekilde şakalaşıyorduk. Biz, bazen böyle şakalaşırdık. Bunu videodaki mimiklerimden de anlayabilirsiniz. Arkadaşım Melek'in videoyu çektiğini biliyordum. Şaka olmasaydı buna müsaade eder miydim" dedi.  

Engelli hastalara şiddet uygulamışlardı: TutuklandılarEngelli hastalara şiddet uygulamışlardı: Tutuklandılar

"BEN ASLA BÖYLE BİR VİDEO ÇEKMEDİM" 

Videoyu çektiği iddia edilen Melek P. ise suçlamaları reddederek, "Bakım merkezi müdürüyle tartışmamız olduğu için olayı üstüme yıkmaya çalışıyorlar. Benim elimde kendisinin bana hakaret ettiği görüntüler vardı. Beni kırmızı kod ile işten çıkartacağını söylemişti, ben de öyle bir şey yaparsa bu görüntüleri yayacağımı söylemiştim. Bu yüzden görüntüleri benim çektiğim söyleniyor. Ben asla böyle bir video çekmedim. Benim bilgim yoktur" ifadelerini kullandı.

2 şüpheli de çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince 'Eziyet' suçundan tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Vali 9 ay önce Şikayet Et
    işten kovulsa ne arsızın teki..bunu bulucan aynı şekilde sevecen ilgi göstericeksin..
    Cevapla
  • ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    bunların işine derhal son verilmeli işe girerken kırk takla atarlar işe girdikten sonra olmadık soytarılık ne ararsan var
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Böyle rezil insanlara söyleyecek söz bulamıyorum...
    Cevapla
  • Kalpoglu tr 9 ay önce Şikayet Et
    Bizim mahkemelerinin bu gibi suçlarda eğer bunları anasından doğduğuna pişman etmez ise böyle çok daha vakalar görürüz
    Cevapla
  • israfil çengel 9 ay önce Şikayet Et
    Bu soytarı işten kovulsun .Gerekli yasal işlemde yapılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"