Yenişehirlioğlu: İHA'lar sayesinde yangına müdahale 45 dakikadan 11 dakikaya düştü

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, insansız hava araçlarının kullanılmasıyla birlikte yangınlara müdahale süresinin ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düştüğünü söyledi.

Yenişehirlioğlu: İHA'lar sayesinde yangına müdahale 45 dakikadan 11 dakikaya düştü
Yenişehirlioğlu: İHA'lar sayesinde yangına müdahale 45 dakikadan 11 dakikaya düştü
GİRİŞ 30.07.2023 16:13 GÜNCELLEME 30.07.2023 16:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, orman yangınlarıyla mücadelede insansız hava araçları ve yüksek teknolojinin kullanılmasıyla birlikte yangınlara müdahale süresinin ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düştüğünü söyledi.

AK Partili Yenişehirlioğlu, orman yangınlarına müdahalede İHA'ların önemini vurguladı. İHA'ların orman yangınlarına karşı 5 ayrı noktada konuşlandırıldığını belirten Yenişehirlioğlu, "Aralarında Manisa ve Akhisar’ımızın da bulunduğu 5 farklı noktada konuşlu İHA’lar yangınla mücadelede elimizi güçlendiriyor. İHA’ların ve yüksek teknolojinin kullanılmasıyla birlikte ülkemizde orman yangınlarına ilk müdahale süresi ortalama 45 dakikadan 11 dakikaya düşmüştür” dedi.

AK Parti'den Bayraktar TB2 açıklaması: Linç kampanyasına sert tepkiAK Parti'den Bayraktar TB2 açıklaması: Linç kampanyasına sert tepki

Yenişehirlioğlu, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan kurum, kuruluşları ve personeli de tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Yenişehirlioğlu, Tarım Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın “237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” paylaşımıyla ilgili olarak da, “Toplamda 237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesi, alın teri ve emekle üreten çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarılıyor. Başta Manisalı üreticilerimiz olmak üzere tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    Tahsi paşa Tahsin paşa.
    Cevapla
  • ismail. 8 ay önce Şikayet Et
    Ne gerek vardıkı ya değil mi ? Eskiden ne güzeldi thk diye bir yer vardı ne kadar eskimiş asker veya dinazor varsa yönetime çökmüş milletin kurban derilerini zorla gasp ederek içkili çalgılı çengili alemler yapılır milattan kalmış eski dökük üç beş kanatlı şey vardı uçak diye onlarla bir kaç gösteri uçusunda fotoğraf paylaşılarak bakın ha thk yangınları söndürüyor diyerek bizi aptal yerine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!