Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş: Ben de “UFO” gördüm!

ABD Kongresi'nde ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisinin UFO'lar hakkında tanık olarak ifade vermesinin ardından Emekli Korgeneral Erdoğan'dan konuya ilişkin çok çarpıcı açıklamalar geldi: Ben de “UFO” gördüm.

GİRİŞ 31.07.2023 07:25 GÜNCELLEME 31.07.2023 07:47
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

"Tanımlanamayan uçan cisim" (UFO) ve "tanımlanamayan hava fenomeni" (UAP) olarak bilinen hava araçları hakkındaki tartışmalar, ABD Kongresinde gerçekleşen sıra dışı bir oturum ile dünya gündemine oturdu.

ABD basınındaki haberlere göre, ABD Kongresi'nde UFO ve UAP'lere ilişkin düzenlenen oturumda daha önce ABD ordusunda görev almış 3 istihbarat yetkilisi tanık olarak ifade verdi.

ABD ORDUSU VE NASA "GİZEMLİ CİSİMLERİ" İNCELEMEK İÇİN EKİP KURDU

ABD ordusu 2020'de önceki yıllarda ABD'li pilotlarca gözlemlenen ancak tanımlanamayan cisimlere ilişkin görüntülerin gizliliğini kaldırmıştı.

Daha sonra ABD istihbaratı söz konusu olayları incelemiş ve gerekli tanımlamayı yapamamıştı.

ABD Kongresi'ndeki itiraf şok etmişti: Pentagon'dan UFO iddialarına yalanlamaABD Kongresi'ndeki itiraf şok etmişti: Pentagon'dan UFO iddialarına yalanlama

Pentagon da bu tür olaylara ilişkin gözlemleri verilere dönüştürmek için önce Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü adlı bir birim kurmuş, daha sonra da bunu Hava Nesnelerini Tanımlama, Yönetim, Senkronizasyon Grubu olarak dönüştürmüştü.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) da halk arasında UFO olarak bilinen tanımlanamayan hava olaylarını incelemek için özel bir komisyon kurmuştu.

J.F Kennedy gizli suikast belgeleri yayınlandı: CIA ajanından dünyayı sarsan UFO İtirafı!J.F Kennedy gizli suikast belgeleri yayınlandı: CIA ajanından dünyayı sarsan UFO İtirafı!

Pentagon'un Ocak 2023'te yayımladığı 2022 UAP Raporu'nda, çeşitli kurumların ve ABD ordusu birimlerinin rapora sağladığı katkılar sonucunda toplam 510 UFO vakasının sınıflandırıldığı belirtilmişti.

KARAKUŞ: BEN DE UFO GÖRDÜM

A Haber'de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında ABD tarafından son dönemde sıkça gündeme getirilen "uzaylılar" UFO meselesi ele alındı.

Amerika merkezli öne atılan iddialar hakkında çarpıcı bir yorumda bulunan Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, "Ben de UFO gördüm. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" dedi.

TÜRKİYE'DE 2021 YILINDA ÇEKİLEN İLK KEZ GÖSTERİLDİ

Ayrıca Karakuş'un 2021 yılında çektiği "esrarengiz" fotoğraflar ilk kez A Haber'de ekranlara getirildi.

İşte yaşanan son gelişmeler ve Karakuş'un o açıklamaları…

"UZAYLILAR BİZİM KOLUMUZA (UÇAK KOLU) GELDİ"

Erdoğan Karakuş şunları kaydetti:

"Ben (UFO) var yok konusunda bir şey söylemek konumunda değilim. Ama 1983 yılında ben filo komutanıyken uzaylılar (UFO) bizim kolumuza (uçak kolu) geldi. Yani uzaylı olduğunu düşündüğümüz...

"5-6 METRE CİVARINDAYDI..."

Ben gibi birçok arkadaşım da uzay gemisini gürdü. Gece gördüğümüzden dolayı şeklini söyleyemeyeceğim. Benim koluma geldiğinde her halde 5-6 metre civarındaydı, kolumda uçtular..

Ve işte aynen böyle ışıklar saçıyorlardı. Bizim NASA'ya bu konuda tabi bilgi vermemiz söz konusu oldu yani Hava Kuvvetleri'ne... Onlar da NASA'ya göndermişler.

Şimdi benim sadece yalnız kendim görmüşlüğüm söz konusu değil. 4 uçaktık 8 göz gördü.

Bunun yanı sıra Balıkesir ve Konya kuledekiler gördü. Kütahya radarındakiler gördü. Mürted, Esenboğa, Yeşilköy kuledekiler de gördü. Yani biz bunu rapor haline bildirdik. Bütün uçakları dolaştılar. Dönüp bir bakayım dediğimde ben sağdan dönüşe girdim ve benim gözüme ışık sıktılar.

"BALIKESİR'DEN DENİZLİ'YE KADAR BİZİ TAKİP!"

O ışığın ne kadar uzağa gittiğini bilmiyorum. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler. Ondan sonra da Konya istikametinde ayrıldılar. Ben Konya istikametine ayrılır ayrılmaz yani "Konya temas edebilecek mi görebilecek mi?" diye Konya ile konuştuğumda herhâlde 2-3 saniye falan geçti.

Konya da "Bizim üstümüzde şu anda" dedi. Oradan Ankara'ya geçmişler. Mürted üzerinden sonra nereye kayboldular bilmiyoruz.

Biz işte Denizli'den Konya'ya olan mesafeyi 2 saniyede, 1 saniyede gidecek yeryüzünde böyle bir sistem olacağını düşünemiyoruz. Çünkü biliyorsunuz atılan o mekikler falan…

Uzay'dan geldiğinde sürat yüksek olduğu için yeryüzüne inebilmeleri için sürat düşürmeleri lazım. Ve bu sürati düşürürken de birçok kaza bile oluyor. Onun için 1-2 saniyede Denizli'den Konya'ya giden bir teknoloji 1983'te o sırada yoktu. Bizim bildiğimiz! Dünya üzerine böyle bir teknoloji yok. Çünkü yanar. Denizli'den irtifamız 12 bin fit. Bu yükseklikte hava sürtünmesi o kadar yüksek ki o sebeple hava sürtünmesi nedeniyle uçakların bile sürate tabi tutulmasında yanması söz konusudur.

Ayrıca Karakuş'un 2021 yılda çektiği "esrarengiz" fotoğraflar ilk kez A Haber'de ekranlara getirildi.

Karakuş, "Bu fotoğrafları yerden çektim. Ben İstanbul'dan Ankara'ya gelirken çektim. Çok uzun süre devam etti. 30 dakika falan sürdü. 26 Kasım 2021'e ait bu fotoğraflar." dedi.

 

KAYNAK: AHABER
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 62
  • Gürkan 8 ay önce Şikayet Et
    Dünya yörüngesinden oluşturulmuş lazer görüntüleridir.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Korgeneralim o cektiginiz Starlink uydularidir Starlink.. Koskoca emekli Korgenerali saf yerine koyuyorlar. Adam gördüm diyor, tek ben degil en az 15 kisi gördü radarlarda kayit etti diyor. Bende asla UFO MUFO filan inanmam ama Generalimizin agzindan duyunca acabami dedirtiyor.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ara sıra vatandaşlar çıksa Programa Emekliler çalışanlar yaşadıkları güncel sıkıntıları anlatsa çarşı pazarı anlata sa nasıl geçinmeye çalıştıklarını anlatsa
    Cevapla
  • -Gözlemci 8 ay önce Şikayet Et
    Korgenareli takip ettiğine göre ABD istikbarat aparatıdır..bizler niye görmüyoruz
    Cevapla
  • Arif 8 ay önce Şikayet Et
    Ben de gördüm, görünüp "Her şey çok güzel olacak" diyip kayboldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı