Gelin, düğüne bir gün kala hayatının şokunu yaşadı!

Grafik tasarımcısı gelin, nikaha bir gün kala ortadan kaybolan damattan masraflarını icra yoluyla alıp, dolandırıcılık davası açtı.

GİRİŞ 05.08.2023 09:44 GÜNCELLEME 05.08.2023 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Evlilik hayali kurduğu nişanlısı tarafından nikaha bir gün kala terk edilen Emel E., davacı oldu. Genç kadın, kaçak damattan mahkeme yoluyla 1.5 milyon lira aldı.

İstanbul'da yaşayan grafik tasarımcısı Emel E., 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle evlilik kararı aldı. TRTHABER'in haberine göre; Damat nikaha bir gün kala ortadan kayboldu. Evlilik hayalleri kurduğu adam tarafından haber dahi verilmeden terk edilen genç kadın, günlerce uğraşsa da damada ne telefonla ne de sosyal medya üzerinden ulaşabildi. Tam bir ay sonra telefonunu açan firari nişanlı, evlenmekten vazgeçtiğini söyledi.

SAVCILIK DA PEŞİNDE

6 yıllık ilişkisinde maddi olarak ağır bir borç altına girdiğini iddia eden Emel E., süreci yargıya taşıdı. Nişanlısına verdiği yaklaşık 1 buçuk milyon lirayı geri isteyen kadın, parayı tahsil etmek için icra takibi başlattı.

Bununla da kalmayan kadın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'evlilik vaadiyle dolandırıcılık' suçundan eski nişanlısından şikayetçi oldu. Emel E. başlattığı icra takibi sayesinde ödediği tüm parayı geri alırken, savcılık ise eski nişanlı hakkında 'dolandırıcılık' suçundan soruşturma başlattı.

'EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRDI'

Emel E.'nin avukatı Gizem Gonce, müvekkilinin evlilik vaadiyle kandırıldığını belirtti. Gonce, "Bundan dolayı biz bir icra takibi yaparak gönderilen miktar üzerinden kendisine bu banka kanalıyla ödenen paranın iadesinin yapılmasını talep ettik. İcra takibi de kesinleşti" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Temel 8 ay önce Şikayet Et
    Bence de bu tip davaların önü açılması gerek ortalıkta çok sahte gelin damat kaynıyor iyi ceza verin ve yüklü para cezaları da imam nikahı nr altında çok vurgun yapıyor onu kayıt altına alın zorunlu olsun
    Cevapla
  • Yusuf inci 8 ay önce Şikayet Et
    Altıyıl boyunca senden alacağını almış vereceğini vermiş .Daha bişey kalmamış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...