Resmi Gazete'de yayımlandı! İhtiyaç sahibi ailelere kömür desteği kararı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, "İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı" yapılanmasına ilişkin karar yürürlüğe girmiştir.

GİRİŞ 12.08.2023 04:04 GÜNCELLEME 12.08.2023 09:07
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, "İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı" yapılanmasına ilişkin karar yürürlüğe girmiştir.

Resmi Gazete'de yayımlanan Başkan Erdoğan imzalı karara göre, İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılanmasına ilişkin karar yürürlüğe girmiştir. Her il ve ilçede dağıtımı yapılacak kömür miktarı, il/ilçe bazında tespit edilerek yardımdan faydalanacak ihtiyaç sahibi hane sayıları ile belirlenecektir.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kömürü devletin vermesi güzel hizmet fakir gücü olmayanlar çok Fakat bazı kişiliği olmayanlar varki bu hizmeti kendine menfaat olarak görüyor aldığı kömürü satıyorlar.buna önlem alınması lazım böyle yapanları muhtarlar şikayet edemiyor niye muhtar ne işe yarıyor. Muhtarlar bunu biliyor devlet bu tip olaylara göz yumanları görevde alacak
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bld başkanlığı ve muhtarlıklar kapatılsın.
    Cevapla
  • düşünen deli 1 yıl önce Şikayet Et
    sosyal güvenlik konularına bakın. Bu kömür odun işi boş. stajyer ve çıraklık, bağkur prim eşitliği, kademeli yaş sistemi, intibak, aylık bağlanma oranı, mülteci sorunu. bunları çözün
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    eskilerden okuduğum bir haber aklıma geldi---Erzincan genelevinde belediye yardımı kömür torbaları görüntülendi.inşallah bu sefer gerçek ihtiyaç sahiplerine gider,bide kömür yardımı alıpta aldıkları kömürleri satanlar var.
    Cevapla
  • Vatandaş03 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gerçek mağdur hak sahipleri tesbit edilir ve hakkı verilir. Yoksa çakala malzeme olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: PKK kongresini topladığını duyurdu
Mattia Ahmet Minguzzi'nin öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı