Davutoğlu'nun partisinden CHP seçmenini kızdıracak sözler!

CHP listelerinden Meclis'e giren Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, kendilerine eleştirilerde bulunan CHP seçmenine sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.08.2023 11:48 GÜNCELLEME 22.08.2023 17:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yedili Masa'nın genel seçimlerde yaşadığı hezimet sonrası masa ortaklarının kavgası bitmek bilmiyor. Her ortak kaybetmenin sorumlusunun bir diğer ortak olduğunu belirterek çeşitli suçlamalarda bulunuyor.

CHP seçmeni ise oy oranları bile belli olmayan DEVA ve Gelecek Partisi'ne hem çok sayıda milletvekili verilmesine tepkili hem de kaybetmenin sorumlusu olarak görüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, söz konusu tutumla ilgili CHP ve tabanına eleştirilerde bulundu.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı

'CHP TABANINI MUTLU ETME ZORUNLULUĞUMUZ YOK'

Ankara Masası isimli YouTube kanalına konuk olan Yamalı, "Herkes kendi seçmenini toparlasın, herkes kendisinin görevi neyse yapsın, herkes kendi hatalarını doğrularını gözden geçirsin ve herkes kendi tabanıyla, kendi teşkilatlarıyla ilgili çalışmalarını yapsın., Benim başka bir parti tabanındakileri mutlu etmek, onlara hitap etmek gibi ayrıca bir şeyimiz yok. Türkiye'nin tamamına biz bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Neden parti kurduğumuzu, neden var olduğumuzu, ne yapmak istediğimizi söylüyoruz." dedi.

'BİR KERE İTTİFAK YAPTIK DİYE HAYATIMIZ BOYUNCA UĞRAŞAMAYIZ'

Kendilerinin hedefinin sadece muhalefet seçmeni olmadığını belirten Yamalı, "Benim hedefim AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, HÜDA-PAR seçmeni. Bir şekilde Millet İttifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    az bile demiş... Adam yerine koyup o kadar vekil verirsen kendini bulunmaz hint kumaşı sanır. oysa kendisi de biliyor ki kazandığı vekillerin tamamını chp li seçmenin oyu ile kazandı.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Burada suçlu kemal kimse başka yöne çekmesin . Ulufe dağıtır gibi m vekili verdi az da değil 40 civarı . Yüzde bir oyu bile olmayanlara verdi . Kazara seçimi kazandaydı oho ümit özdağ içişleri bakanı sayısız c başkanı yardımcısı falan . Siz chp seçmeni kemaldan hesap sorun .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?